Als nabestaande wilt u graag weten of er een uitvaartverzekering is afgesloten en bij welke verzekeraar dat is gebeurd. Deze informatie is helaas niet altijd terug te vinden. Wat kunt u doen als de verzekeringspolis kwijt is geraakt?

Zoekservice polis van overledene

Op de website van het Verbond van Verzekeraars kunt u een aanvraag indienen om een verloren polis op te sporen. Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. Heeft u er eerst alles aan gedaan om na te gaan of en waar een uitvaartverzekering is afgesloten? Of heeft u een polisblad waarop de naam van de verzekeraar staat? Neem dan eerst contact op met deze maatschappij. Misschien bestaat de verzekeraar inmiddels niet meer. In de meeste gevallen is deze dan opgegaan in een andere verzekeringsmaatschappij. De nieuwe verzekeraar kan u in dit geval helpen met het vinden van de polis.

Nuttige links

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.