Heeft u al eens bij uw eigen uitvaart stilgestaan? Het is misschien niet iets waar u graag over nadenkt. Toch kan het goed zijn om alvast uw eigen uitvaartwensen officieel vast te leggen.

Zo neemt u nabestaanden, als het straks zo ver is, veel zorgen uit handen.

Wat is een wilsverklaring?

Een wilsverklaring is een document waar u uw eigen uitvaartwensen in vast legt. Dit document kunt u zelf of samen met een van onze uitvaartadviseurs opstellen. Het is een voor de wet bindende akte.

Voorbespreking

Van der Spek Uitvaart helpt graag bij het nadenken over jouw uitvaartwensen. In een vrijblijvende voorbespreking komen alle aspecten van een uitvaart aan bod. Onze uitvaartadviseurs helpen u graag bij het opstellen van een wilsverklaring die past bij uw situatie.

Boekje ‘Mijn Wilsverklaring’ aanvragen

Om u te ondersteunen bij het vormgeven van het laatste afscheid, hebben we het boekje ‘Mijn Wilsverklaring’ gemaakt. Hiermee kunt u eenvoudig uw eigen wilsverklaring opstellen. Bestel het boekje via onderstaande button en u krijgt het binnen enkele dagen kosteloos per post thuis gestuurd. Onze uitvaartadviseurs helpen graag bij het invullen en kunnen al uw vragen over de verschillende mogelijkheden rond het laatste afscheid beantwoorden. Neem contact met ons op via telefoonnummer 010-4479900 of het contactformulier.

Vraag het boekje ‘Mijn Wilsverklaring’ aan via onderstaand formulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.