Heeft u al eens bij uw eigen uitvaart stilgestaan? Het is misschien niet iets waar u graag over nadenkt. Toch kan het goed zijn om alvast uw eigen uitvaartwensen officieel vast te leggen.

Zo neemt u nabestaanden, als het straks zo ver is, veel zorgen uit handen.

Wat is een wilsverklaring?

Een wilsverklaring is een document waar u uw eigen uitvaartwensen in vast legt. Dit document kunt u zelf of samen met een van onze uitvaartadviseurs opstellen. Het is een voor de wet bindende akte.

Wisverklaring van Van der Spek Uitvaart

Om u te ondersteunen bij het vormgeven van het laatste afscheid, hebben we het boekje ‘Mijn Wilsverklaring’ gemaakt. In dit boekje kunt u uw wensen vastleggen voor een uitvaart verzorgd door Van der Spek Uitvaart. Onze uitvaartverzorgers zullen er, samen met uw nabestaanden, voor zorgen dat uw uitvaart vormgegeven zal worden zoals u dat wenst. Het boekje geeft uw nabestaanden houvast en neemt hen zorgen uit handen.

Voorbespreking

Vind u het lastig om de wilsverklaring zelf in te vullen? Van der Spek Uitvaart helpt graag bij het nadenken over uw uitvaartwensen. In een vrijblijvende voorbespreking komen alle aspecten van een uitvaart aan bod. Onze uitvaartadviseurs helpen u graag bij het opstellen van een wilsverklaring die past bij uw situatie.

Boekje ‘Mijn Wilsverklaring’ aanvragen

Met het boekje ‘Mijn Wilsverklaring’ kunt u eenvoudig uw wensen vastleggen voor een begrafenis of crematie verzorgd door Van der Spek Uitvaart. Bestel het boekje via onderstaande button en u krijgt het binnen enkele dagen kosteloos per post thuis gestuurd. Onze uitvaartadviseurs helpen graag bij het invullen en kunnen al uw vragen over de verschillende mogelijkheden rond het laatste afscheid beantwoorden.

Vraag het boekje ‘Mijn Wilsverklaring’ van Van der Spek Uitvaart aan via onderstaand formulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.