Memoria is ons speciaal voor nabestaanden ontwikkelde herdenkingsplatform. Het geeft rust en houvast in een moeilijke periode.

Als nabestaande kunt u op Memoria een herdenkingspagina aanmaken. Familieleden, vrienden en kennissen kunnen de naaste familie hier online condoleren. Iedereen kan daarbij foto’s, filmpjes en mooie anekdotes plaatsen waarmee jullie samen de overledene herdenken.

Bijzonder document

Zo ontstaat online een bijzonder en waardevol document dat ook na de uitvaart nog terug te kijken is. Daarnaast is op Memoria alle praktische informatie over de uitvaart te vinden. Memoria wordt bij iedere uitvaart via Van der Spek kosteloos ter beschikking gesteld.

Inlogcode

Uit respect voor de privacy van de overledene en de nabestaanden is de herdenkingspagina afgeschermd met een inlogcode. De manier waarop u de code bekendmaakt, per mail, in de rouwkaart of rouwadvertentie, bepaalt u helemaal zelf.

Praktische informatie

Naast een online plek om samen te herdenken is Memoria ook een middel om praktische informatie te delen, zoals de locatie of het tijdstip van de uitvaart. U kunt hier ook wensen kenbaar maken over bijvoorbeeld bloemen of donaties aan goede doelen.

Privacy

Van der Spek Uitvaart hecht grote waarde aan jullie privacy. Om die reden hanteren wij een strikt privacybeleid dat de veiligheid van alle persoonsgegevens waarborgt. De informatie die u op Memoria deelt, wordt onder geen enkele omstandigheid voor andere doeleinden gebruikt of aan derden verstrekt.

Waardevolle herinneringen

Hoe lang een verlies ook geleden is, het verdriet blijft. Daarom kunnen de geplaatste herinneringen en condoleances ook na de uitvaart bekeken worden. Dit kan een grote steun zijn voor de nabestaanden en bijdragen aan de verwerking van het verlies.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.