Hoe denkt u over het laatste afscheid? Deze vraag staat voor onze uitvaartadviseurs telkens weer centraal.

Een uitvaart is een uiting van respect en liefde voor degene die is overleden. Een uiterst persoonlijke gebeurtenis die bij alle betrokkenen een warme, mooie herinnering achterlaat. Daarvoor zet Van der Spek Uitvaart zich elke dag opnieuw in.

Een betrouwbare partner sinds 1888

Onze uitvaartleiders hebben jarenlange ervaring en oog voor detail. Ze luisteren naar uw verhaal, wensen en de bijzondere herinneringen die u met de overledene gedeeld hebt.

Wij nemen u alle praktische zaken uit handen of ondersteunen wanneer u het prettig vindt om zelf veel te doen. Onze combinatie van expertise, vakmanschap en betrokkenheid maakt dat iedere overledene de uitvaart krijgt die bij hem of haar past.

Van der Spek Uitvaart verzorgt al sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. Het is altijd een familiebedrijf gebleven, waarbij de gebroeders Van der Spek met hart en ziel de leiding hebben. Wij zijn blij en dankbaar dat families al zo lang zo veel vertrouwen hebben in onze onderneming. We zullen altijd het uiterste doen om dit vertrouwen waar te blijven maken.

Zeker van service en kwaliteit

Van der Spek Uitvaart is lid van de branchevereniging BGNU en houder van het keurmerk Uitvaartzorg. Wij doen er alles aan om de kwaliteit van onze dienstverlening continu te bewaken en te verhogen. Al onze uitvaartadviseurs zijn gekwalificeerd en hebben een streng vakexamen moeten afleggen. Ze voldoen aan de eisen die door het Keurmerk Uitvaartzorg aan de leden worden gesteld ten aanzien van praktijkervaring.

In maart 2016 heeft Van der Spek een ISO-certificaat behaald, waarmee de kwaliteit van onze dienstverlening naar jou als klant toe, maar ook intern, gewaarborgd is.

Van der Spek Uitvaart: Familiebedrijf

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.