Na een overlijden moet er veel geregeld worden. De tijd tussen het overlijden en het laatste afscheid is vaak hectisch. De uitvaart moet worden vormgegeven en er dienen in korte tijd allerlei administratieve en financiële zaken afgehandeld te worden.

Wanneer de uitvaart voorbij is, zult u stapje voor stapje het dagelijks leven weer op gaan pakken. Dat is niet altijd makkelijk. Vaak is het verlies extra voelbaar als alle drukte van de uitvaart eenmaal achter de rug is. Van der Spek helpt u daarom ook na het laatste afscheid verder.

Ondersteuning na de uitvaart

Ook na het verlies kunnen de nabestaanden voor ondersteuning terecht bij Van der Spek. Onze uitvaartleiders nemen de tijd om naar u te luisteren en brengen u, mocht u dit willen, in contact met mensen en organisaties die u, uw kinderen of andere betrokkenen kunnen ondersteunen. Van der Spek Uitvaart beschikt over een groot netwerk aan specialisten die kunnen helpen de draad stap voor stap weer op te pakken. Hier leest u daar meer over.

Hulp bij praktische zaken nabestaanden

Voor praktische hulp kunnen wij nabestaanden in contact brengen met organisaties die ondersteunen bij regelzaken. Denk daarbij aan het opzeggen van abonnementen, een huis leeg (laten) halen of het bemiddelen bij het verdelen van de erfenis.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.