Het is gebruikelijk om de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats te begeleiden in een rouwauto of ander soort vervoer.

Vaak wordt deze begeleid door een rouwstoet, de nabestaanden en andere belanghebbenden rijden dan in eigen vervoer achter de rouwauto met de overledene aan. Een overledene wordt voor de uitvaart overgebracht vanaf de opbaringslocatie naar de afscheidslocatie. De locatie van de ceremonie kan bijvoorbeeld een kerk, begraafplaats of het crematorium zijn.

Soorten rouwvervoer

Van der Spek Uitvaart beschikt over een ruime keuze aan rouwvervoer. Zo kan er gekozen worden voor elegante en klassieke rouwauto’s. Ook beschikken we over bijzonder vervoer. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een oldtimer, een rouwkoets of zelfs een stijlvolle fietskar.

Wanneer de nabestaanden het prettig vinden om met meerdere mensen dicht bij de overledene te blijven tijdens de laatste rit, is het ook mogelijk om voor een uitvaartbus te kiezen. Hier kan de overledene samen met een groot gezelschap in vervoerd worden.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Rouwauto’s

Volgauto’s

Staatsie

Bijzonder rouwvervoer

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.