Onze uitvaartleiders hebben jaren ervaring, bieden altijd een luisterend oor en hebben oog voor detail. Ze luisteren naar uw wensen, voorkeuren en mooie herinneringen aan de overledene.

Zij nemen u alle praktische zaken uit handen en doen er alles aan om een afscheid gedenkwaardig te maken. Deze combinatie van vakmanschap en betrokkenheid maakt dat iedere overledene de uitvaart krijgt die bij hem of haar past.

Onze uitvaartverzorgers

ANGELA VAN SPIJK

Uitvaartconsulent

ANJA KLUIFHOOFT

Uitvaartleider

CLAIRE  VERBEEK

Uitvaartleider

HANS MAST

Uitvaartleider

JUSTINE POUW

Uitvaartleider

MARTIN VAN DER SPEK

Directie

NIENKE VAN DER SPEK

Uitvaartleider

RICK OVERSLUIZEN

Uitvaartleider

ROLAND MAISSAN

Uitvaartleider

Uw wensen centraal

Een uitvaart is een unieke, maar vooral intieme gebeurtenis. Onze uitvaartleiders begeleiden dagelijks met hart en ziel uitvaarten en kunnen zich goed inleven in uw situatie. Zij stellen zich graag in een persoonlijk kennismakingsgesprek aan u voor. Het kan rust brengen om samen uitvaartwensen in kaart te brengen en de mogelijkheden te verkennen. U kunt altijd nog zaken veranderen. Daarin denken onze uitvaartleiders flexibel met je mee. Een persoonlijk kennismakingsgesprek verplicht u overigens tot niets.

Register voor Uitvaartverzorgers (RU)

Het Register voor Uitvaartverzorgers is opgericht om de vakbekwaamheid van uitvaartverzorg(st)ers te borgen en is onderdeel van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Al onze uitvaartverzorgers zijn in dit Register opgenomen.

Om in aanmerking te komen voor de titel RU moeten de uitvaartverzorgers aan strenge eisen voldoen. Hiervoor wordt onder meer de klanttevredenheid onderzocht, net als de kwaliteit van de dienstverlening.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.