De uitvaartplechtigheid krijgt een persoonlijke invulling met het tonen van een fotopresentatie of videobeelden van de overledene. Bij vrijwel alle centra van Van der Spek Uitvaart is dit mogelijk.

Op welke manier en in welk format u deze presentaties of het beeldmateriaal bij ons aanlevert, leest u in dit document (download).

Template adressenbestand

Met deze template stelt u een adressenlijst op voor het verzenden van bijvoorbeeld de rouwkaarten. Deze indeling wordt eenvoudig ingelezen door de printer van onze drukkerij. Mocht u hier nog vragen over hebben, dan mag u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

[Download de template]

WeTransfer

WeTransfer is een Nederlandse down- en uploaddienst waarmee je grote bestanden tot maximaal 10 GB kunt versturen. Bij Van der Spek Uitvaart gebruiken we bij voorkeur WeTransfer voor het veilig versturen van grote bestanden, zoals foto’s, muziek, presentaties en video’s,

[Ga naar WeTransfer]

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.