Misschien heeft u al een duidelijk idee over het laatste afscheid, misschien ook niet. Een begrafenis of crematie, bescheiden of juist heel groots, met veel gasten of liever kleinschalig in familiekring. De mogelijkheden zijn groot.

Ook wanneer u niet weet waar u moet beginnen, ondersteunen onze uitvaartadviseurs graag bij het nadenken over het laatste afscheid. Dit doen we samen in een persoonlijk gesprek. Zo krijgt u, geheel vrijblijvend, een beter beeld van de mogelijkheden en de kosten die daarbij horen.

Kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreekt een van onze vakbekwame uitvaartadviseurs alle facetten van de uitvaart. Of het nu gaat om de keuze van de kist, de locatie van de plechtigheid of de invulling hiervan, we denken graag met u mee.

Prijsopgave uitvaart

Samen zetten we al uw wensen op een rijtje. Naar aanleiding van de voorbespreking ontvangt u een prijsopgave. Zo krijgt u vooraf een goed beeld van de verwachte kosten en komen nabestaanden straks niet voor vervelende verrassingen te staan. Zo weten u én uw nabestaanden ook waar u op financieel vlak aan toe zijn.

Een afspraak maken

Vraag via onderstaande knop een geheel vrijblijvend gesprek aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.