Gelukkig ligt de tijd van alleen koffie met een cake achter ons. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk. Een uitvaart past bij het leven van de overledene. De catering is een belangrijk onderdeel van het laatste afscheid. Bij Van der Spek Uitvaart passen we de catering graag aan op jouw wensen.

Dat kan uiteraard koffie met koek zijn, maar als een glas wijn met Spaanse tapas of een biertje met bitterballen beter past, verzorgen we dit ook tot in de puntjes.

Kwaliteit van catering bij de uitvaart

Bij Van der Spek Uitvaart werken we met zorg en aandacht voor elk aspect van de uitvaart, dat geldt dus ook voor de catering. We gaan samen in gesprek om een beter beeld te krijgen van jullie wensen. We kijken naar wat past bij de stijl van de uitvaart. Maar ook naar het tijdstip van de plechtigheid: in de ochtend past koffie met ambachtelijke koekjes en bonbons, maar in de namiddag wilt u de genodigden misschien liever iets voedzamers zoals wraps of borrelhapjes serveren.

Op de website van Uitvaartcatering Zuid-Holland vindt u een uitgebreid assortiment aan lunch- en borrelschalen.

De bijbehorende drankenkaart kunt u bekijken door op de volgende link te klikken: Drankenkaart.

Lokale leveranciers

We nemen de catering serieus, daarom hebben we hier een aparte tak binnen ons bedrijf voor ingericht. In al onze uitvaartcentra is ‘VDS Catering’ werkzaam, die gebruikmaakt van lokale leveranciers, uitgekozen op kwaliteit en specialiteit. We bieden alles: van een luxe bittergarnituur, tot verse sushi en sashimi, of patisserie voor een high tea. Daarbij letten we uiteraard ook op een sfeervolle en passende presentatie.

Het leven vieren

Was de overledene een echte Bourgondiër? We hebben een uitgebreid assortiment met hapjes die passen bij een uitvaart om het leven te vieren. Hef samen het glas met bijvoorbeeld een Cava, versierd met goudsnippertjes of een mooie Bourgogne. Met daarbij amuses met gerookte vis, carpaccio of mozzarella.

Thuiscatering

Mocht u de condoleance graag thuis willen organiseren, dan kunnen wij tevens de thuiscatering verzorgen. Denk hierbij aan één of twee hospitality-medewerkers die jullie het werk uit handen nemen. Dit is inclusief koffiezetapparaat, servies, glaswerk, waterkoker, koekjes, en verdere toebehoren. Heeft u zelf een andere locatie in gedachten? Ook daar kunnen we een zogenoemde ‘walking lunch’ organiseren of zelfs een snackcar met frites en snacks, of – indien in het seizoen – een haringkar.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.