Foto’s bewaren dierbare herinneringen. Vaak zijn dat de mooie gebeurtenissen in het leven, maar ook momenten van verdriet kunnen op een respectvolle manier vastgelegd worden

Foto’s van de uitvaart kunnen achteraf steun bieden in het rouwproces.

Waarom uitvaartfotografie?

Veel nabestaanden worden opgeslokt door alles wat ze moeten regelen rond de uitvaart en hun grote verdriet. De dag van de uitvaart gaat in een roes voorbij. Het rouwproces begint daarna pas echt. Het kan een teleurstelling zijn als duidelijke herinneringen aan het afscheid ontbreken. Met foto’s van de uitvaart kan je op een later moment de dag opnieuw beleven en een plek geven.

Ook voor mensen die fysiek niet aanwezig konden zijn bij de uitvaart, kan het waarde hebben om wel foto’s van deze dag te kunnen bekijken.

Uitvaartfotograaf

Van der Spek Uitvaart werkt samen met fotografe Lisa Suurland-van Brummen. In 2009 studeerde zij af als fotograaf aan het Grafisch Lyceum. Lisa legt de dag van de uitvaart vast in mooie sfeerbeelden, waardoor een stil verhaal ontstaat. Altijd met respect voor de nabestaanden.

Onopvallend aanwezig

Lisa gaat onopvallend te werk. In goed overleg met de uitvaartverzorger houdt zij zich op de achtergrond. Na afloop van de uitvaart neemt Lisa contact met de nabestaanden op om jullie wensen te bespreken. Geheel naar wens maakt zij vervolgens een uitgebreid en persoonlijk fotoalbum. Daarmee ontstaat een blijvende herinnering. Alle foto’s ontvangen jullie ook digitaal.

De tarieven voor uitvaartfotografie

Tot 4 uur fotografie: € 390.-
Ieder extra uur: € 90.- (meer uren fotografie betekent ook een grotere selectie foto’s)

Inclusief 30 km reiskosten* en foto’s in hoge resolutie op dvd.

*vanaf 30 km: 0,65 ct/km.

Albums

Hoogwaardig professionele kwaliteit, 30 x 30 formaat, vlakliggende pagina’s, afgedrukt op fotopapier en een foto op de omslag.

24 t/m 36 pagina’s, incl afdrukkosten: € 450,-

36 t/m 48 pagina’s, incl afdrukkosten: € 600,-

48 t/m 64 pagina’s, incl afdrukkosten: € 750,-

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

010 – 447 99 00

Stuur e-mail