Als nabestaande kunt u voor uw overleden dierbare een herdenkingspagina aanmaken op het platform Memoria. Familieleden, vrienden en kennissen kunnen u hier als naaste familie condoleren. U kunt hierop foto’s, filmpjes en mooie anekdotes plaatsen waarmee u samen de overledene herdenkt.

Inlogcode

Uit respect voor de privacy van de overledene en de nabestaanden is de herdenkingspagina afgeschermd met een inlogcode. De manier waarop u de code bekendmaakt, per mail, in de rouwkaart of rouwadvertentie, bepaalt u zelf.

Praktische informatie

Naast een online plek om samen te herdenken is Memoria ook een middel om praktische informatie te delen, zoals de locatie of het tijdstip van de uitvaart. U kunt hier ook uw wensen kenbaar maken over bijvoorbeeld bloemen of donaties of goede doelen.

Privacy

Van der Spek Uitvaart hecht grote waarde aan uw privacy. Om die reden hanteren wij een strikt privacybeleid dat de veiligheid van alle persoonsgegevens waarborgt. De informatie die u op Memoria deelt, wordt onder geen enkele omstandigheid voor andere doeleinden gebruikt of aan derden verstrekt.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

010 – 447 99 00

Stuur e-mail