Het uitvaartcentrum van Van der Spek Uitvaart in Moordrecht beschikt over alle faciliteiten die bij een moderne uitvaart horen, met goede catering en multimedia-installatie. Het centrum ligt op de algemene begraafplaats. De overledene kan op de dag van de uitvaart vanuit ons centrum te voet naar de laatste rustplaats gebracht worden.

Catering 

Koffie of thee met een koekje, een geheel verzorgde lunch of een borrel met luxe hapjes? Wij kunnen aan al uw cateringwensen voldoen. Van der Spek Uitvaart verzorgt de catering zelf. Ons personeel heeft veel ervaring en is bekend met de gebruiken bij een uitvaartplechtigheid. Wij hechten veel waarde aan een vriendelijk gezicht en het empathisch vermogen van onze mensen in de horeca.

Multimedia

Ons uitvaartcentrum beschikt over een uitstekende multimedia-installatie. Op de aanwezige TV-schermen is het mogelijk om bijvoorbeeld uw fotopresentatie af te spelen. Foto’s geven een condoleance of uitvaartplechtigheid een mooi persoonlijk karakter. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van een presentatie. Ook muziek maakt vaak deel uit van de uitvaartdienst. De kwaliteit van ons geluid is goed. Wij blijven er scherp op dat de muziek geheel tot haar recht komt tijdens het afscheid. In ons uitvaartcentrum is ook een beamer aanwezig.

Bereikbaarheid

  • Gratis parkeergelegenheid rond het pand.
  • Het gehele pand is rolstoeltoegankelijk.

Impressie

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

010 – 447 99 00

Stuur e-mail