Het uitvaartcentrum van Van der Spek Uitvaart in Capelle aan den IJssel beschikt over alle faciliteiten die bij een moderne uitvaart horen: goede catering, multimedia, en familiekamers. Aansluitend bij uw wensen geven onze medewerkers hiermee vorm aan de plechtigheid. Het centrum aan de Fascinatio Boulevard is goed bereikbaar voor mensen uit de hele regio.

Voor kleine en grote gezelschappen

Onze aula heeft een capaciteit van 135 personen. Een schuifwand kan de zaal opdelen in twee aparte ruimten. Op deze manier kunnen wij bijvoorbeeld in het ene gedeelte de overledene opbaren en het andere deel gebruiken voor uw rouwbezoek en condoleances. Dit maakt ons uitvaartcentrum heel geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Catering

Koffie of thee met een koekje, een geheel verzorgde lunch of een borrel met luxe hapjes? Wij kunnen aan al uw cateringwensen voldoen. Van der Spek Uitvaart verzorgt de catering zelf. Ons personeel heeft veel ervaring en is bekend met de cateringgebruiken bij een uitvaartplechtigheid. Wij hechten veel waarde aan een vriendelijk gezicht en het empathisch vermogen van onze mensen in de horeca.

Multimedia

Ons uitvaartcentrum beschikt over een uitstekende multimedia-installatie. Op de aanwezige TV-schermen is het mogelijk om bijvoorbeeld uw fotopresentatie af te spelen. Foto’s geven een condoleance of uitvaartplechtigheid een mooi persoonlijk karakter. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van een presentatie. Ook muziek maakt vaak deel uit van de uitvaartdienst. Wij blijven er scherp op dat de muziek geheel tot haar recht komt tijdens het afscheid. In ons uitvaartcentrum is ook een beamer aanwezig.

Familiekamers

Als uw overleden dierbare niet thuis wordt opgebaard, kunt u bij Van der Spek Uitvaart kiezen voor opbaring in de familiekamer. Ons uitvaartcentrum in Capelle aan den IJssel beschikt over twee van deze kamers. Met een toegangssleutel kunt u 24 uur per dag bij uw overleden dierbare zijn. De kamer is van alle gemakken voorzien met een kitchenette, televisie en WiFi.

Bereikbaarheid

Ons uitvaartcentrum ligt centraal en is goed bereikbaar voor mensen uit de hele regio.

  • Op loopafstand van Metrostation Capelsebrug.
  • Gratis parkeergelegenheid.
  • Het pand is rolstoeltoegankelijk, met uitzondering van de familiekamers.

Impressie

Bekijk de foto’s:

Binnenkijken

Bent u benieuwd hoe ons uitvaartcentrum er van binnen uitziet? Met deze visuele tour kunt u het uitvaartcentrum en de familiekamers bekijken. De aula’s kunt u naar eigen wens sfeervol (laten) inrichten met bijvoorbeeld bloemen, kaarsen of windlichten. De familiekamers bevinden zich links naast de hoofdingang.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement.
Ik Accepteer

Andere mogelijkheden

Wanneer de uitvaart plaatsvindt op crematorium/begraafplaats Hofwijk, dan kunt u ook gebruikmaken van ons uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs.

Vindt de begrafenis plaats op begraafplaats Essehof in Nieuwerkerk aan den IJssel? Dan is ons uitvaartcentrum Essehof voor u een optie.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.