Het moderne uitvaartcentrum van Van der Spek Uitvaart staat aan de rand van Berkel en Rodenrijs, een van de kernen van de groeiende gemeente Lansingerland. Het uitvaartcentrum beschikt over alle faciliteiten die bij een moderne uitvaart horen: goede catering, multimedia, en familiekamers. Onze locatie in Berkel en Rodenrijs is bijzonder geliefd om de mogelijkheden die er zijn voor opbaring.

Voor kleine en grote gezelschappen

Onze aula heeft een capaciteit van 150 personen. Met schuifwand kan de aula kleiner gemaakt worden, zodat deze een intiemer karakter krijgt.

In de aula is een mooie nis aanwezig waar u de overledene in kunt opbaren. Met deze opzet is er genoeg ruimte om afscheid te nemen voor wie dat wenst. De aula’s kunt u naar eigen wens sfeervol (laten) inrichten, met bloemen, kaarsen of windlichten. Onze aula heeft een geavanceerde lichtinstallatie waarmee verschillende sferen kunnen worden gecreëerd.

Catering 

Koffie of thee met een luxe sortering koekjes, een geheel verzorgde lunch of een borrel met verfijnde hapjes? Wij kunnen aan al uw cateringwensen voldoen. Van der Spek Uitvaart verzorgt de catering zelf. Ons personeel heeft veel ervaring en is bekend met de gebruiken bij een uitvaartplechtigheid. Wij hechten veel waarde aan een vriendelijk gezicht en het empathisch vermogen van onze mensen in de horeca.

Multimedia 

Foto’s van memorabele momenten uit het leven van uw overleden dierbare: ze geven de plechtigheid een mooi persoonlijk karakter. Ons uitvaartcentrum beschikt over een uitstekende multimedia-installatie, waarmee u foto’s en video’s kunt laten zien. Is uw technische kennis niet toereikend? Onze medewerkers helpen u graag met het samenstellen van een fotopresentatie.

Ook muziek maakt de uitvaartdienst uniek. Wij blijven er scherp op dat uw uitgekozen muziekstukken geheel tot zijn recht komen tijdens het afscheid.

Familiekamers 

Als uw overleden dierbare niet thuis wordt opgebaard, kunt u bij Van der Spek Uitvaart kiezen voor opbaring in de familiekamer. Ons uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs beschikt over twee van deze kamers. Met een toegangssleutel kunt u 24 uur per dag bij uw overleden dierbare zijn. De kamer is van alle gemakken voorzien met een kitchenette, televisie en WiFi.

Bereikbaarheid

Ons uitvaartcentrum ligt centraal en is goed bereikbaar voor mensen uit de hele regio.

  • Gratis en ruime parkeergelegenheid;
  • Het gehele pand is rolstoeltoegankelijk.

Impressie

Bekijk de foto’s:

Binnenkijken 

Bent u benieuwd hoe ons uitvaartcentrum er van binnen uitziet? Met deze visuele tour kunt u het uitvaartcentrum en de familiekamers bekijken.

Tip! Klik boven het kompas-symbool op het getal 2 om de familiekamers te bekijken.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement.
Ik Accepteer

Maak een afspraak 

Wilt u langskomen om het uitvaartcentrum te komen bekijken? U bent van harte welkom. We willen u vragen om hiervoor een afspraak te maken. Dit kan telefonisch: 010 – 447 99 00 of via het contactformulier.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.