Ons uitvaartcentrum aan de Scheldestraat in Barendrecht is ruim opgezet. U beschikt hier over alle faciliteiten die vandaag de dag bij een uitvaart gevraagd worden. Ook verzorgt Van der Spek graag catering voor u op deze locatie als u dat wilt.

Capaciteit en bereikbaarheid
U kunt tot wel 70 gasten ontvangen in de aula van ons uitvaartcentrum aan de Scheldestraat in Barendrecht. Het uitvaartcentrum is uitstekend bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Catering 

Koffie of thee met een koekje, een geheel verzorgde lunch of een borrel met luxe hapjes? Wij kunnen aan al uw cateringwensen voldoen. Van der Spek Uitvaart verzorgt de catering zelf. Ons personeel heeft veel ervaring en is bekend met de gebruiken bij een uitvaartplechtigheid. Wij hechten veel waarde aan een vriendelijk gezicht en het empathisch vermogen van onze mensen in de horeca.

Bereikbaarheid

  • Gratis parkeergelegenheid rond het pand.
  • Het gehele pand is rolstoeltoegankelijk.

Impressie

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement.
Ik Accepteer

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.