Kosten begrafenis

Wanneer u geconfronteerd wordt met het verlies van een dierbare, is het begrijpelijk dat u zich zorgen maakt over de kosten van een begrafenis. Bij Van der Spek Uitvaart begrijpen we dat elke uitvaart uniek is en dat er geen one-size-fits-all benadering is voor de kosten. Ons doel is om u te begeleiden in deze moeilijke tijd en u te voorzien van transparante informatie over de kosten van een begrafenis, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen die passen bij uw wensen en budget.

Wat kost een begrafenis?

De kosten van een begrafenis liggen gemiddeld rond de €7.500, maar zijn volledig afhankelijk van de wensen die er zijn. Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het vormgeven van een begrafenis en de tijd daar omheen. Van der Spek Uitvaart kan al deze zorgen uit handen nemen, van het moment van overlijden tot na de uitvaart. Wij bieden voor ieder budget mogelijkheden. Uiteraard willen we dat elk afscheid persoonlijk is en volledig naar de wens van de overledene en/of de nabestaanden wordt uitgevoerd. Daarom bieden wij veel keuzemogelijkheden als het gaat om bijvoorbeeld catering, rouwvervoer en opbaring.

Wilt u meer weten over de kosten? Bekijk dan onze tarievenpagina of neem contact met ons op.

Een afscheid volledig naar wens verzorgt door Van der Spek Uitvaart

Onze uitvaartcentra in Rotterdam en omstreken zijn van alle moderne faciliteiten voorzien. Ook de catering is bij ons erg uitgebreid. Vaak kan de keuze voor bepaald eten er namelijk voor zorgen dat de uitvaart persoonlijk wordt en past bij het leven dat de overledene heeft geleefd. Daarom zijn er genoeg mogelijkheden. Of u nu alleen koffie en thee wilt laten schenken, of juist een uitgebreid diner wilt laten serveren, dit is beide mogelijk.

De wensen van onze klanten staan bij ons altijd centraal. Door een afscheid te verzorgen wat volledig naar wens is, kunnen we een mooie en dierbare herinnering creëren. Dit wordt door de nabestaanden vaak als erg prettig ervaren in het verwerkingsproces. Een goede klanttevredenheid is dan ook ons grootste doel.

Familiekamers 24/7 beschikbaar tot de uitvaart

Ook als het gaat om de locatie van opbaring, zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw overleden dierbare thuis op te baren, maar wij hebben ook familiekamers. Dit zijn huiselijk ingerichte kamers in onze uitvaartcentra, die in de tijd tot de uitvaart 24/7 beschikbaar zijn voor de nabestaanden. Op deze manier kunt u op elke gewenst moment naar uw overleden dierbare toe. U krijgt zelf een sleutel, waardoor u dit niet hoeft te overleggen met ons.

Meer informatie over de tarieven van een begrafenis?

Als u meer wilt weten over de kosten van een begrafenis en hoe wij u kunnen ondersteunen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om u te begeleiden en u te helpen bij het plannen van een respectvolle en gedenkwaardige begrafenis die recht doet aan het leven van uw dierbare. Onze medewerkers staan klaar om u alle nodige informatie te geven.

Uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 33
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 – 447 99 00

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.