Wensenlijst uitvaart

Wilt u een wensenlijst uitvaart invullen? Of bent u op dit moment bezig met een wensenlijst voor de uitvaart van iemand anders? Wij snappen heel goed dat dit soms lastig kan zijn, omdat er veel is waar u aan moet denken. Daarom hebben wij een speciaal boekje ontwikkeld waarin alle aspecten van een uitvaart naar voren komen. Aan de hand van vragen kunnen alle wensen ingevuld worden. Dit boekje wordt ook wel een wilsverklaring genoemd. Ook is het mogelijk om deze wensenlijst samen met één van onze uitvaartadviseurs in te vullen. Wij geven dan advies en denken met u mee. Vraag hier een gesprek aan met één van onze uitvaartadviseurs.

Vraag hier een wilsverklaring aan

Wensenlijst uitvaart invullen bij Van der Spek Uitvaart

De meeste mensen vinden het niet fijn om over hun uitvaart na te denken, zeker niet als ze nog jong en gezond zijn. Toch weten de meesten vaak wel hoe ze het ongeveer willen maar dit wordt niet altijd gedeeld met familie en vrienden. Toch is het erg belangrijk om dit wel te doen. Uit eigen ervaring weten we hoe lastig het kan zijn om als familie een uitvaart te regelen, zeker als de wensen van de overledene niet (geheel) bekend zijn. In het ergste geval kan dit zelfs voor spanningen zorgen tussen de nabestaanden, iets wat absoluut niet fijn is in de hectische tijd tussen het overlijden en de uitvaart.

Een wilsverklaring kan hierin uitkomst bieden. Alle aspecten van een uitvaart komen aan bod, en uiteraard kan deze altijd nog aangepast worden. Op deze manier krijgen de nabestaanden in ieder geval een beeld van de wensen.

Neem contact met ons op

Bij vragen staan we uiteraard voor u klaar. Vind u het lastig om de wilsverklaring zelfstandig in te vullen? Laat dit dan aan ons weten. Wij nemen graag de tijd om dit samen met u te doen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we ook in staat om u te kunnen adviseren. Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar.

Uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 33
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 – 447 99 00

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.