Wensen begrafenis vastleggen

Uw wensen begrafenis vastleggen is erg belangrijk. De meeste mensen denken hier pas aan als ze ziek worden of wat ouder zijn, maar ook als u nog jong en gezond bent is het verstandig om hier over na te denken en te laten vastleggen. Het kan uw nabestaanden namelijk veel rust geven als uw wensen allemaal vastgelegd zijn. Ook zal dit er voor zorgen dat de uitvaart snel en gemakkelijk geregeld kan worden en dat de nabestaanden geen moeilijke keuzes hoeven te maken. Iets wat in een tijd van rouw erg fijn is. Vul daarom een wilsverklaring in, die u via onze website kunt aanvragen. In deze verklaring komen alle aspecten van een uitvaart en de tijd daar omheen naar voren, zodat u over elk onderwerp kunt nadenken en hier een keuze in kunt maken. Uiteraard kunt u deze altijd aanpassen. Vindt u het lastig om deze wensen zelf op te stellen? Wij denken graag met u mee. Vraag een voorbespreking aan, zodat we u kunnen helpen in dit proces.

Heeft u nog vragen rondom de wilsverklaring of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Wensen begrafenis vastleggen bij Van der Spek Uitvaart

Uiteraard kan het lastig zijn om bepaalde uitvaartwensen op te schrijven. De meeste mensen denken liever niet over hun eigen uitvaart na, zeker niet als ze nog jong en gezond zijn. Als u hulp nodig heeft bij het opstellen van uw uitvaartwensen dan staan wij voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vakgebied kunnen wij u adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Wij helpen u verder

Heeft u nog vragen over uw uitvaartwensen, of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u van alle gewenste informatie. Contact opnemen kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Van der Spek Uitvaart helpt u verder.

Uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 33
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 – 447 99 00

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.