Wat kost een begrafenis

Wat kost een begrafenis? Dat heeft u zich misschien wel eens afgevraagd, of u heeft helaas van dichtbij te maken met een sterfgeval. Wat de kosten zijn voor een begrafenis, is sterk afhankelijk van de wensen. Vandaag de dag kan een begrafenis geheel vormgegeven worden zoals de overledene en/of de nabestaanden die wensen en zijn er voor ieder budget mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan verschillende soorten rouwvervoer, veel keuze in de manier van catering en nog veel meer aspecten. Een gemiddelde uitvaart kost ongeveer €7.500 euro, maar er zijn voor ieder budget mogelijkheden. Als u meer wilt weten over onze tarieven, kunt u terecht op onze website.

Wat kost een  begrafenis bij Van der Spek Uitvaart?

Wij vinden het belangrijk dat de uitvaart persoonlijk is en past bij de overledene. Daarom zorgen wij er voor dat iedere uitvaart uniek is en er een waardevol afscheid wordt gecreëerd voor de nabestaanden. Daarom gaan we vooraf uitgebreid met u in gesprek om goed in kaart te kunnen brengen wat de wensen zijn. Aan de hand hiervan krijgt u een op maat gemaakte offerte.

Op onze website geven we een aantal rekenvoorbeelden van verschillende soorten uitvaarten. Hierdoor krijgt u alvast een indicatie van de kosten in grote lijnen. Uiteraard is hierin alles nog aanpasbaar, waardoor ook de prijs anders kan uitvallen.

Klanttevredenheid

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Door het afscheid geheel naar de wensen van onze klanten te verzorgen, kunnen we voor de nabestaanden een dierbare herinnering creëren. Een mooi afscheid waar met een goed gevoel op teruggekeken kan worden, helpt vaak bij het verwerkingsproces. Het is mooi om deze blijk van waardering ook van onze klanten terug te horen. Door middel van ons reviewsysteem kunnen de nabestaanden hun ervaringen delen.

Kom met ons in contact

Heeft u nog vragen over onze tarieven of wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Onze medewerkers geven u graag alle nodige informatie zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.