Wat kost cremeren

Wilt u antwoord op de vraag: wat kost cremeren? Wij geven u hier graag meer informatie over. Op onze website vindt u een tarievenpagina, waar wij een aantal rekenvoorbeelden hebben uitgewerkt. Zo krijgt u een indicatie van wat de kosten zijn in uw situatie. Een gemiddelde uitvaart kost rond de €7.500,- maar dit bedrag is uiteraard sterk afhankelijk van uw wensen. Over het algemeen is cremeren wat goedkoper dan begraven, maar dit ligt natuurlijk ook aan de wensen om de crematie heen. Wij kunnen voor elk budget een uitvaart voor u verzorgen.

Wilt u meer informatie over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

Wat kost cremeren bij Van der Spek Uitvaart?

De kosten worden volledig door uw wensen bepaald. Omdat wij het belangrijk vinden dat elke uitvaart persoonlijk is, kunt u uit veel verschillende mogelijkheden kiezen. Hierdoor is ook de catering bij ons erg uitgebreid. Eten en drinken maakt een begrafenis of crematie vaak persoonlijk en is een goede manier om het leven dat de overledene heeft geleefd te laten zien. Onze catering gaat van koffie en thee, tot een uitgebreid diner of een luxe borrel met verschillende soorten hapjes. Wat uw wensen ook zijn, wij denken met u mee.

Wij ontzorgen de uitvaart van A tot Z. Vooraf denken we met u mee en geven we advies over de verschillende mogelijkheden. Op de dag zelf zorgen wij dat u zich nergens druk om hoeft te maken en u volledig kunt richten op het afscheid nemen van uw dierbare. Achteraf geven we u advies over de asbestemming, het uitzoeken van een urn en eventueel andere zaken zoals het opzeggen van abonnementen.

Kom met ons in contact

Wij snappen het heel goed als u nog wat extra informatie wilt ontvangen over onze dienstverlening en/of over de kosten voor een crematie. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.