Uitvaart Capelle aan den IJssel

Het uitvaartcentrum in Capelle aan den IJssel heeft een aangenaam rustgevende sfeer en een rustig karakter. Alle benodigde faciliteiten die u behoefte voor de dag van de uitvaart zijn bij ons beschikbaar. Mocht u de behoefte tot een catering hebben, kan Van der Spek ook een speciale catering leveren op locatie.

Uitvaart Capelle aan den IJssel, uw wensen staan centraal

Bij Van der Spek staan uw wensen centraal op deze bijzondere dag. Een uitvaart is meer dan alleen een afscheid. Een laatste mogelijkheid tot eerbetoon, een bijeenkomst waar men elkaar steunt en troost, maar ook een dag voor blijvende herinneringen aan uw geliefde. Wij zullen uw wensen dan ook tot in de details toepassen, elke uitvaart hoort immers volledig persoonlijk te zijn.

De plechtigheid kan op verschillende locaties plaatsvinden. Heeft u liever dat de dienst thuis plaats vindt, in een vertrouwde omgeving van de overledene of op een locatie bij u in de buurt? Dit is geen probleem. De uitvaart in Capelle aan den IJssel kan plaatsvinden op een door u gekozen locatie. Dit geldt eveneens voor de condoleance.

Thuis laten opbaren

Heeft u liever dat uw dierbare thuis wordt opgebaard? Ook dit moet in de meeste gevallen geen probleem zijn. De condoleance, plechtigheid en bijeenkomst na de uitvaart kunnen voor u thuis verzorgd worden.

Persoonlijke voorkeuren

U kunt de dienst vormgeven volgens de wensen van de overledene of volgens uw persoonlijke voorkeuren. De mogelijkheid tot muziek, of het laten zien van foto’s van de overledene, is dan ook zeker mogelijk. Mooie verhalen over uw dierbare kunt u delen door sprekers de mogelijkheid te geven deze voor te dragen.

Passende ondersteuning

Wilt u geholpen worden bij het kiezen van de rouwkaarten, uw bloemstukken of welke rouwauto het beste bij u past? Van der Spek kan u daarbij ondersteunen.

Kleine groep?

Bij kleinere groepen is het mogelijk een kring te vormen waarbij iedereen een anekdote over uw dierbare kan delen, waar men voorwerp of een muziekstuk meebrengt die hen herinnert aan de overledene.

Samen zijn

Na de dienst is er de mogelijkheid nog even met de gasten samen te zijn. Deze samenkomst kan gebruikt worden samen koffie te drinken, een broodje te eten of om samen te dineren.

  • Gratis parkeergelegenheid rondom het pand
  • Het pand is volledig rolstoeltoegankelijk

Herinnering vastleggen

Er is ook een mogelijkheid de plechtigheid vast te laten leggen. Op deze manier zal u altijd een herinnering hebben aan de laatste momenten met uw dierbare. Op deze manier heeft u altijd iets waarop u dat laatste moment nog een keer kan meemaken en even in gedachte nog bij uw dierbare kan zijn.

Andere mogelijkheden

Wanneer de uitvaart plaats zal vinden op crematorium/begraafplaats Hofwijk dan kunt u ook gebruik maken van ons uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs. Vindt de begrafenis plaats op begraafplaats Essehof te Nieuwerkerk aan den IJssel, dan kunt u gebruik maken van het uitvaartcentrum Essehof.

Uitvaartcentrum Capelle aan den IJssel

Fascinatio Boulevard 822
2909 VA Capelle aan den IJssel
Tel: 010 – 447 99 00

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.