Tarieven begraven

Bent u op zoek naar de tarieven van begraven? Wij begrijpen heel goed dat de tarieven een grote rol spelen als het gaat om het regelen van een begrafenis. Om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken, hebben wij op onze tarievenpagina een aantal rekenvoorbeelden gegeven waarbij u een beeld krijgt van de kosten. Een begrafenis kost gemiddeld rond de €7.500 euro, maar uiteraard hangt dit erg af van de wensen die er zijn. Als er gekozen wordt voor begraven, dan moet u rekening houden met de grafkosten. Deze kosten zijn per gemeente verschillend, maar door contact met ons op te nemen kunnen wij voor u uitzoeken wat deze kosten zijn in de desbetreffende gemeente.

Wilt u meer weten over onze tarieven of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tarieven begraven | Van der Spek Uitvaart

Bij een begrafenis of crematie kunnen de verschillende keuzes die de nabestaanden maken veel invloed hebben op de kosten. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een thuisopbaring, maar ook kan de overledene opgebaard worden in één van onze familiekamers. Deze kamers zijn huiselijk ingericht en 24/7 toegankelijk voor de nabestaanden. Zo kunnen ze in de tijd tot de uitvaart altijd naar de overleden dierbare toe, ook als deze niet thuis is.

Van der Spek Uitvaart heeft verschillende uitvaartcentra in Rotterdam en omstreken. Wij vinden het heel belangrijk dat ieder afscheid persoonlijk en volledig naar wens van de overledene en de nabestaanden is. Door een mooi afscheid te verzorgen, kunnen we een dierbare herinnering achterlaten. Een hoge klanttevredenheid is daarom altijd ons uitgangspunt. Onze uitvaartcentra zijn van alle faciliteiten voorzien, zoals uitgebreide cateringmogelijkheden en een moderne multimedia installatie zodat ook muziek en beeld goed tot hun recht komen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u direct via de website een offerte aanvragen, zodat u direct een indicatie krijgt van de kosten. Van der Spek Uitvaart staat klaar om u te ontzorgen.

Uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 33
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 – 447 99 00

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.