Hoeveel kost een crematie

Hoeveel kost een crematie? Dat is een vraag die misschien zomaar bij u te binnen is geschoten, maar het kan ook zijn dat u helaas te maken heeft met een sterfgeval van dichtbij en dat u op het punt staat om een crematie te regelen. Uiteraard snappen wij heel goed dat u dan wilt weten wat de kosten zijn. Echter zijn deze kosten sterk afhankelijk van de wensen die de overledene had en de nabestaanden hebben rondom de uitvaart. Op onze website zijn een aantal rekenvoorbeelden te vinden, zodat u wel alvast een indicatie heeft van de kosten. Voor elk budget bieden wij mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

Hoeveel kost een crematie bij Van der Spek Uitvaart?

Bij Van der Spek Uitvaart vinden we het heel belangrijk dat elke uitvaart persoonlijk en helemaal naar wens verloopt. Daarom bieden wij veel verschillende mogelijkheden aan als het gaat om rouwvervoer, het soort kist, de locatie van opbaring en nog veel meer. Op deze manier kunnen we u garanderen dat de uitvaart echt past bij het leven dat de overledene heeft geleefd, en dat het laatste afscheid een dierbare herinnering wordt. Klanttevredenheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Als u een uitvaart door ons laat verzorgen, zullen wij eerst uitgebreid met u in gesprek gaan om alle wensen door te nemen. Op deze manier krijgen wij een helder beeld van hoe u wilt dat de uitvaart er uit komt te zien. Aan de hand van deze wensen stellen wij een persoonlijke offerte op dit we zo snel mogelijk met u zullen delen.

Kom met ons in contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening of onze tarieven? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en staan u graag te woord. Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar.

Uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 33
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 – 447 99 00

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.