Crematie Capelle aan den IJssel

Het uitvaartcentrum in Capelle aan den IJssel is gelegen aan de Fascinatio Boulevard. Alle faciliteiten die vandaag de dag gevraagd worden bij een crematie Capelle aan den IJssel heeft u hier tot uw beschikking. De plechtigheid van de crematie zal plaatsvinden bij Van der Spek. De crematie zelf zal plaatsvinden in crematorium Schollevaar. Dit is het dichtstbijzijnde crematorium en ligt op 12 minuten rijden van het uitvaartcentrum. Het is alleen mogelijk om met een klein gezelschap hierbij aanwezig te zijn.

Crematie in Capelle aan den IJssel, uw wensen staan centraal

De aula heeft een capaciteit van totaal 135 personen. Aan de hand van een schuifwand kan de aula in twee ruimtes opgedeeld worden. Dat kan gebeuren bij een kleiner gezelschap of is er de mogelijkheid om in de ene ruimte de opbaring plaats te laten vinden en in het andere ruimte een rouwbezoek of condoleance. Ons uitvaartcentrum biedt dus ruimte voor zowel grote als kleinere gezelschappen.

Thuis laten opbaren

Heeft u liever dat uw dierbare thuis wordt opgebaard? Ook dit moet in de meeste gevallen geen probleem zijn. De condoleance, plechtigheid en bijeenkomst na de uitvaart kunnen voor u thuis verzorgd worden.

Persoonlijke voorkeuren

Het is mogelijk dat een thuisopbaring niet mogelijk of niet wenselijk is. Een mooie optie is dan een opbaring in één van onze familiekamers. Ons uitvaartcentrum in Capelle aan den IJssel beschikt over twee van deze familiekamers. U krijgt 24/7 toegang tot deze kamer. Zo kunt u naar uw overleden dierbare wanner u dat schikt en wanneer u daar behoefte aan heeft. Op deze manier hoeft u geen rekening te houden met eventuele thuiscontroles. Deze ruimte is van diverse gemakken voorzien zoals een televisie, wifi en een kleine keuken.

Passende ondersteuning

Wilt u geholpen worden bij het kiezen van de rouwkaarten, uw bloemstukken of welke rouwauto het beste bij u past? Van der Spek kan u daarbij ondersteunen.

Kleine groep?

Bij kleinere groepen is het mogelijk een kring te vormen waarbij iedereen een anekdote over uw dierbare kan delen, waar men voorwerp of een muziekstuk meebrengt die hen herinnert aan de overledene.

Samen zijn

Na de dienst is er de mogelijkheid nog even met de gasten samen te zijn. Deze samenkomst kan gebruikt worden om samen koffie te drinken, een broodje te eten of om samen te dineren.

Multimedia

Het uitvaartcentrum beschikt over een uitgebreide multimedia-installatie. Zo is het mogelijk om een fotopresentatie af te spelen op de aanwezige Tv-schermen. Hierbij kunt u denken aan foto’s van uw overleden dierbare of uit zijn of haar leven. Ook is er een beamer aanwezig. Een crematie of condoleance krijgt op deze manier een mooi persoonlijk karakter. Wanneer u niet instaat bent om zelf een foto presentatie te maken, zijn onze medewerkers van de media-afdeling u graag van dienst. Muziek is vaak een belangrijk onderdeel van de afscheidsplechtigheid. Wij vinden het belangrijk dat de muziek geheel tot zijn recht komt. Daarom is er een goede audio-installatie aanwezig.

Herinnering vastleggen

Er is ook een mogelijkheid de plechtigheid vast te laten leggen. Op deze manier zal u altijd een herinnering hebben aan de laatste momenten met uw dierbare. Op deze manier heeft u altijd iets waarop u dat laatste moment nog een keer kan meemaken en even in gedachte nog bij uw dierbare kunt zijn.

Uitvaartcentrum Capelle aan den IJssel

Fascinatio Boulevard 822
2909 VA Capelle aan den IJssel
Tel: 010 – 447 99 00

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.