Crematie Berkel en Rodenrijs

Het uitvaartcentrum bevindt zich aan de rand van Berkel en Rodenrijs, in de gemeente Lansingerland. De plechtigheid van de crematie zal plaatsvinden bij Van der Spek. De crematie zelf zal plaatsvinden in crematorium Hofwijk. Dit is het dichtstbijzijnde crematorium en ligt op 15 minuten rijden van het uitvaartcentrum. Het is alleen mogelijk om met een klein gezelschap hierbij aanwezig te zijn.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Crematie in Berkel en Rodenrijs, uw wensen staan centraal

Onze cliënten kiezen voor een crematie in Berkel en Rodenrijs vanwege de vele mogelijkheden die er zijn voor opbaring. Zo is er in de aula een mooie nis waar de overledene opgebaard kan worden. Hierdoor ontstaat er voldoende ruimte om langs de kist te lopen om afscheid te nemen van uw dierbare. Voor zowel een uitvaartplechtigheid als een condoleance kan de aula gebruikt worden. De aula is geschikt voor een gezelschap tot 150 personen. Wanneer u zich bevindt in een kleiner gezelschap is het mogelijk de aula door middel van te verkleinen. Hierdoor behoudt de aula een intiem karakter.

Catering

Wanneer u dat wenst, kan Van der Spek de volledige catering verzorgen. Ons cateringpersoneel is bekend met de gebruiken en protocollen. Het cateringpersoneel is goed opgeleid en ervaren met het werken in een uitvaartcentrum. Van der Spek uitvaart vindt gastvrijheid en inlevingsvermogen belangrijk. Er zijn diverse mogelijkheden in het aanbod van de catering. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een kopje koffie of thee met een koekje tot een verzorgde lunch of een borrel met luxe hapjes.

Multimedia

Het uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs biedt diverse mogelijkheden qua multimedia. Hierbij kunt u denken aan aanwezige Tv-schermen en een geluidsinstallatie van hoge kwaliteit. U kunt bijvoorbeeld hier gebruik van maken door het tonen van beelden en/of het afspelen van geluidsfragmenten. Zo kunt u zelf een fotopresententatie aanleveren of kunt u dat overlaten aan onze eigen multimedia-afdeling. Bij een crematie is muziek vaak een belangrijk onderdeel. Van der Spek vindt het belangrijk dat de gekozen muziek goed tot zijn recht komt, daarom bieden wij een hoogstaande geluidsinstallatie aan. Door gebruik te maken van de multimedia-installaties kunt u de condoleance of de crematie meer persoonlijk maken.

Samen zijn

Het uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs beschikt over twee familiekamers. Wij begrijpen dat u zich, na het overlijden van een dierbare, in een hectische periode bevindt. Terwijl het juist van belang is dat u de tijd neemt om afscheid te nemen van uw geliefde.

Het is mogelijk om de overledene in de familiekamer op te baren. Hierdoor kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week in alle rust bij uw dierbare zijn wanneer het u schikt. U hoeft geen afspraak te maken voor uw bezoek aan de familiekamer. U hoeft dus ook geen rekening te houden met het controleren van de koelinstallatie.

Uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 33
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 – 447 99 00

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.