Begrafenis Berkel en Rodenrijs

Van der Spek Uitvaart verzorgt begrafenissen in de omgeving Rotterdam. Daarom kunnen wij ook een begrafenis Berkel en Rodenrijs voor u verzorgen. Ons uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs is van alle moderne faciliteiten voorzien om een uitvaart geheel naar uw wens te kunnen verzorgen. Zo hebben we een multimedia installatie voor beeld en muziek, uitgebreide catering mogelijkheden en familiekamers. Onze locatie in Berkel en Rodenrijs is bijzonder geliefd om de mogelijkheden die er zijn voor opbaring. Voor elk budget bieden wij mogelijkheden. Heeft u hier vragen over? Laat het ons gerust weten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Begrafenis Berkel en Rodenrijs laten verzorgen door Van der Spek Uitvaart

Onze aula heeft een capaciteit van 150 personen. Met schuifwand kan de aula kleiner gemaakt worden, zodat deze een intiemer karakter krijgt. In de aula is een mooie nis aanwezig waar u de overledene in kunt opbaren. Met deze opzet is er genoeg ruimte om afscheid te nemen voor wie dat wenst. De aula’s kunt u naar eigen wens sfeervol (laten) inrichten, met bloemen, kaarsen of windlichten. Onze aula heeft een geavanceerde lichtinstallatie waarmee verschillende sferen kunnen worden gecreëerd. Dit in combinatie met de moderne multimedia installatie zorgt voor een hele persoonlijke sfeer.

Klanttevredenheid is bij Van der Spek Uitvaart erg belangrijk. Door een afscheid te verzorgen wat volledig naar wens is van de klant, kunnen we een mooie en dierbare herinnering achterlaten, waar nog vaak op terug gekeken kan worden. Vaak helpt dit de nabestaanden bij het verwerkingsproces. Het is mooi om te zien dat dit vaak ook op deze manier wordt ervaren. Middels ons reviewsysteem ontvangen we regelmatig reviews van de nabestaanden. Onze klanten een mooie herinnering meegeven is waar wij het voor doen.

Wilt u meer weten?

Heeft u nog meer informatie nodig over ons uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op de website, per mail of telefonisch. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw vraag terug. Een overlijden melden kan 24/7 op telefoonnummer 010 447 99 00. Van der Spek Uitvaart staat klaar om u te ontzorgen.

Uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 33
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 – 447 99 00

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.