Je uitvaart is de viering van wie je was. Het is de ultieme ode aan jezelf. Het zegt wie je bent. Hoe je in het leven stond. Eigenlijk is het je levensverhaal in 1 dag. Zoals je hebt geleefd mag je afscheid zijn. Het is een van de weinige dagen dat iedereen die van je houdt bij elkaar is. En ook al zal je dat zelf niet meemaken, het helpt je nabestaanden wel verder. Maak van je uitvaart een waardevol afscheid, een dierbare herinnering. Bekijk onze #zoalsjijwas filmpjes.

Wilsverklaring (codicil)

Je uitvaart vastleggen geeft rust. Met een wilsverklaring laat je aan je nabestaanden weten hoe jij deze dag voor je ziet. Hoe jij herdacht wilt worden. Ook leg je hierin belangrijke beslissingen vast, zoals je keuze voor cremeren of begraven.

Je bent eigenlijk nooit te jong om een wilsverklaring in te vullen. De dood is immers net zo onvoorspelbaar als het leven. Je kunt er ineens niet meer zijn. Een wilsverklaring geeft je de mogelijkheid om zaken rondom je uitvaart alvast te regelen zoals jij dat wil.

Aanvragen

Bij een wilsverklaring komt geen notaris kijken. Wel kan het fijn zijn om je te laten adviseren over de wilsverklaring, zodat je weet welke opties er zijn. Onze adviseur komt vrijblijvend bij je langs. Samen geven we vorm aan een uitvaart vol dierbare herinneringen. Wil je nog een stapje verder gaan en je uitvaart ook alvast financieel regelen? Ook dit kan je bespreken met onze uitvaartadviseur. Bel 010-4479900 voor het maken van een afspraak.

Liever geen gesprek, maar wel de wilsverklaring invullen? Vul het onderstaande formulier in en ontvang het Wilsverklaring boekje thuis.

Vraag het boekje ‘Mijn Wilsverklaring’ aan via onderstaand formulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.