Hoewel afscheid nemen niet gemakkelijk is, willen mensen tijdens de uitvaart ook graag aandacht besteden aan de mooie kanten van iemands leven. Zeker als de overledene een echte levensgenieter was, kunnen verdriet en vreugde goed samengaan bij het laatste afscheid.

Stelt u zich voor: na afloop van de uitvaart naar het café waar de overledene vaak te vinden was. Geen koffie met cake, maar speciaal gebrouwen bier, goede wijn en lekker eten. Er is van alles mogelijk om iemands leven te vieren. Een uitvaart hoeft namelijk niet per se sober of ingetogen te zijn. Van der Spek Uitvaart geeft graag samen met jullie invulling aan de dag.

Grootse viering

Een uitvaart is de viering van iemands leven in één dag. Waarom dan niet samen die dag memorabel maken, samen met veel familie, vrienden, kennissen en collega’s van de overleden dierbare? Zij kunnen met een speciale uitvaartbus vervoerd worden, bijvoorbeeld voor een viering op een bijzondere locatie. Denk aan een glazen paviljoen met uitzicht op het water, waar na de plechtigheid een band of orkest optreedt en de gasten lekkere drankjes en mooi opgemaakte hapjes krijgen. Samen brengen jullie een toost uit als ode aan het leven van de overledene.