Een kleine, ingetogen uitvaart, waar alleen de (directe) familie en wellicht enkele intieme vrienden bij aanwezig zijn. U kunt tal van persoonlijke redenen hebben om te kiezen voor zo’n uitvaart in familiekring. Van der Spek respecteert uw wensen en maakt ook van dit soort uitvaarten een bijzondere gebeurtenis voor de nabestaanden.

Opbaren

Heeft de overleden dierbare in de laatste wilsbeschikking aangegeven dat hij of zij niet opgebaard wil worden? In dat geval blijft de overledene tot de uitvaart in het mortuarium of wordt thuis opgebaard zonder rouwbezoek.

Plechtigheid

Bij Van der Spek Uitvaart kunt u invulling geven aan de afscheidsplechtigheid zoals u dit wenst, of er nu veel aanwezigen zijn of slechts een paar. Iedere uitvaart krijgt een bijzonder karakter. De ruimtes in onze uitvaartcentra verschillen in grootte; wij bieden ook kleinere ruimtes aan met een intiem karakter. Daar kan u muziek afspelen of een foto- of videopresentatie laten zien.

Mogelijkheid tot condoleren

Na de uitvaart kunt u een grotere groep mensen informeren over het overlijden, bijvoorbeeld met de vermelding ‘begraven in besloten kring’. U kunt hierop aangeven of en wanneer er een mogelijkheid is tot condoleren van de nabestaanden.