BEGRAAFPLAATS MUNNIKENSTEEG EN MINNENDAEL OPENEN DEUREN VOOR PUBLIEK

Zaterdag 2 juli organiseren begraafplaats Munnikensteeg en Crematorium & Uitvaartcentrum Minnendael van 12.00 uur tot 16.00 uur een open dag. Tijdens deze middag is er gelegenheid om een rondleiding te krijgen in Minnendeal én de begraafplaats te bezoeken. Voorafgaand aan de open dag onthult wethouder Jacqueline van Dongen een speciaal gedenkmonument voor kindjes die zijn overleden.

Op 2 juli tussen 12.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers niet alleen het uitvaartcentrum en het crematorium met elektrische crematie oven bezichtigen, maar ook een bezoek brengen aan de speciale akker met nieuwe asbestemmingsmogelijkheden en het gedenkmonument voor overleden kindjes bewonderen.

RONDLEIDINGEN UITVAARTCENTRUM EN CREMATORIUM

Tijdens de rondleidingen in het uitvaartcentrum en het crematorium vertelt een gids meer over de faciliteiten en is er uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen over bijvoorbeeld de elektrische oven. Deze oven is de meest moderne van Nederland en is veel minder schadelijk voor het milieu dan een gasoven. Heeft u vragen over de open dag? Neem dan contact op met uitvaartcentrum & crematorium Minnendael via 078 – 200 11 81. Vooraf aanmelden is niet nodig.

ONTHULLING GEDENKMONUMENT

Op het kindergedeelte van begraafplaats Munnikensteeg onthult wethouder Jacqueline van Dongen onder toeziend oog van enkele genodigden een speciaal gedenkmonument voor kinderen die zijn overleden. Het monument is geschonken door Stichting Floor de Lis. Stichting Floor de Lis zet zich in voor een waardig afscheid van kindjes die tijdens de zwangerschap of bij de geboorte zijn overleden. Zij maken belangeloos slaapzakjes en jurkjes. Ook organiseren zij de Wave of Light. Meer informatie is te vinden op www.floor-de-lis.nl.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.