Wensenboekje uitvaart

Speciaal voor de uitvaartwensen die u wilt opschrijven, hebben wij een wensenboekje uitvaart ontworpen. Dit boekje, ook wel een wilsverklaring genoemd, bevat alle aspecten van een uitvaart, waardoor er niks vergeten kan worden. Het kan een fijn idee zijn om deze wensen ergens op te schrijven. Vaak vinden mensen dit geen leuk onderwerp om over te praten, maar toch is het erg belangrijk. Door de wensen op deze manier duidelijk te kunnen maken aan de nabestaanden, geeft het de nabestaanden veel rust en bespaart het ze moeilijke keuzes in de hectische en zware dagen voor de uitvaart.

U kunt het wensenboekje via onze website aanvragen, u krijgt deze dan per post opgestuurd.

Wensenboekje uitvaart | Van der Spek Uitvaart helpt u verder

Het is belangrijk dat de uitvaart zo persoonlijk mogelijk is, en helemaal naar wens wordt uitgevoerd. Hierdoor kunnen we voor de nabestaanden namelijk een dierbare herinnering achterlaten, wat erg belangrijk is bij het verwerkingsproces. Een hoge klanttevredenheid is dan ook waar wij elke dag naar streven.

U heeft veel verschillende mogelijkheden als het gaat om het organiseren van een uitvaart. Allereerst is er natuurlijk een keuze tussen begraven en cremeren, maar er komt nog veel meer bij kijken. Denk aan verschillende opties als het gaat om opbaring, catering tijdens de uitvaart en het soort rouwvervoer. Vindt u het lastig om hier zelf een keuze in te maken? Wij denken met u mee. Vraag via de website een gesprek aan, zodat we het wensenboekje samen met u kunnen doorlopen en u kunnen adviseren.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Uiteraard staan wij voor u klaar. Door contact met ons op te nemen kunnen wij u verder helpen. Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.