Wensen uitvaart vastleggen

De wensen uitvaart vastleggen is voor de meeste mensen iets wat pas in de gedachte op komt als ze van dichtbij te maken krijgen met een overlijden, of als ze van zichzelf weten dat ze binnen korte tijd gaan overlijden. Niemand vind het leuk om over zijn of haar eigen uitvaart na te moeten denken, maar toch is het heel belangrijk. Dit neemt namelijk de nabestaanden veel werk en misschien moeilijke beslissingen uit handen. Via onze website kunt u een wilsverklaring aanvragen. Dit is een boekje waarin alle uitvaartwensen vastgelegd kunnen worden, aan de hand van vragen. Dit is een voor de wet bindende akte. Vraag hier een wilsverklaring aan.

Wensen uitvaart vastleggen met een wilsverklaring

Een wilsverklaring invullen is waarschijnlijk niet iets waar u elke dag aan denkt, maar toch is dit heel belangrijk om te doen. Bij Van der Spek Uitvaart zien we vaak dat de nabestaanden het lastig vinden om een uitvaart te organiseren voor een overleden dierbare die nooit iets heeft laten weten over zijn of haar uitvaartwensen. Naast dat het makkelijker is om een uitvaart te organiseren waarvan de overledene een wilsverklaring heeft ingevuld, kan het de nabestaanden ook troost bieden. Zij weten dan namelijk zeker dat de uitvaart vorm gegeven is zoals de overledene dat had gewenst.

Natuurlijk kan een wilsverklaring zelf gemaakt worden door bijvoorbeeld alle wensen op te schrijven, maar kan ook ingevuld worden aan de hand van een vragenboekje. U kunt zo’n wilsverklaring aanvragen via onze website. Vindt u het lastig om deze wensen zelf in te vullen? Het is ook mogelijk om uw uitvaartwensen met ons te bespreken, zodat wij u kunnen adviseren en met u mee kunnen denken. Door het formulier op onze website in te vullen kunt u zo’n gesprek bij ons inplannen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over een wilsverklaring of over onze uitvaartdiensten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u van alle nodige informatie te voorzien.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.