Wat kost een uitvaart

Wilt u een antwoord op de vraag: wat kost een uitvaart? Omdat u hier misschien benieuwd naar bent, of omdat u helaas te maken hebt met een sterfgeval van dichtbij en u de uitvaart aan het regelen bent. De kosten van een uitvaart zijn sterk afhankelijk van de wensen en keuzes die er gemaakt worden. We kunnen veel verschillende opties aanbieden als het gaat om bijvoorbeeld de plaats van opbaring, het rouwvervoer, de catering en de multimedia mogelijkheden. Om u een indicatie te geven van de kosten in verschillende situaties, hebben wij op onze tarievenpagina een aantal rekenvoorbeelden gegeven. Hierdoor weet u in grote lijnen wat u kunt verwachten. Wij bieden voor elk budget mogelijkheden, of het nu gaat om een uitvaart met veel bezoekers, of juist een klein gezelschap, wij helpen u verder.

Wat kost uitvaart een bij Van der Spek Uitvaart?

Gemiddeld kost een uitvaart ongeveer €7.500.- maar omdat elke uitvaart persoonlijk is, maken we voor iedere uitvaart een gepaste offerte. De wensen voor de uitvaart bespreken we vooraf met u, waarbij u alles kunt overleggen. Uiteraard denken we met u mee en geven we ook advies. Natuurlijk is de belangrijkste keuze die bij een uitvaart gemaakt moet worden, begraven of cremeren. Over het algemeen zijn de kosten voor een crematie wat lager, maar dit zal ook te maken hebben met de verdere keuzes.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u nog vragen? Laat het ons gerust weten. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder. Neem contact met ons op per mail, telefonisch of via het formulier op onze website.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.