Wat kost een uitvaart gemiddeld

Bent u op zoek naar een antwoord op de vraag; wat kost uitvaart een gemiddeld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gemiddeld kost een uitvaart €7.500,- maar uiteraard is dit bedrag sterk afhankelijk van de wensen. Er zijn enorm veel keuzes die gemaakt kunnen worden, waardoor de prijs wordt beïnvloed. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor het rouwvervoer, de catering en de plaats van opbaring. Wij vinden het belangrijk dat de uitvaart volledig naar wens van de overledene en de nabestaanden wordt verzorgd, zodat er voor de nabestaanden een dierbare herinnering over blijft. De wens van onze klanten staat bij ons daarom altijd centraal en we doen er alles aan om deze na te leven.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat kost een uitvaart gemiddeld bij Van der Spek Uitvaart?

Op onze website hebben wij een aantal rekenvoorbeelden gezet, die een indicatie geven van de kosten in combinatie met verschillende keuzemogelijkheden. Deze keuzes kunnen de kosten behoorlijk beïnvloeden. De grootste keuze die gemaakt moet worden, is of de overledene begraven of gecremeerd wordt. Over het algemeen is cremeren wat goedkoper, omdat u bij begraven te maken heeft met grafrechten en grafkosten. Daarnaast zijn er uiteraard nog tal van andere keuzes. Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar om u bij te staan en te adviseren in de hectische en zware dagen voor de uitvaart.

Vraag een offerte bij ons aan

Als u al goed weet hoe de uitvaart er uit moet komen te zien, dan kunt u ook direct online een offerte opvragen. Wij komen dan zo snel mogelijk met een persoonlijke prijsopgave. Ook kunt u uiteraard contact opnemen als u nog vragen heeft.

Uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 33
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 – 447 99 00

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.