Wat kost gemiddeld een begrafenis

Misschien is de vraag; wat kost gemiddeld een begrafenis wel eens in u op gekomen. De kosten van een begrafenis zijn volledig afhankelijk van de wensen. Gemiddeld kost een uitvaart ongeveer €7.500,- maar dit is enkel een richtlijn. Bij Van der Spek Uitvaart vinden we het belangrijk dat elk afscheid persoonlijk is en past bij het leven wat de overledene heeft geleefd. Of het nu gaat om een uitvaart met uitgebreide catering, of met alleen koffie en thee, dit is beide mogelijk. Wij bieden voor elk budget mogelijkheden.

Op onze website hebben we een tarievenpagina met een aantal rekenvoorbeelden. Hierdoor krijgt u een indicatie van de kosten in verschillende situaties. Daarnaast kunt u uiteraard ook via de website een offerte aanvragen.

Wat kost gemiddeld een begrafenis bij Van der Spek Uitvaart?

Als het gaat om het verzorgen van een uitvaart en alles daar omheen, ontzorgen wij u volledig. Vaak is de tijd voor de uitvaart voor de nabestaanden erg hectisch en emotioneel zwaar. Daarom staan wij vooraf aan de uitvaart ook voor u klaar. U krijgt een vast contactpersoon waar u altijd bij terecht kunt. Wij helpen indien gewenst met alle voorbereidingen.

De kosten zijn afhankelijk van bepaalde keuzes die u maakt. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een opbaring thuis, maar wij beschikken ook over 24-uurskamers. Deze kamers zijn huiselijk ingericht en de overledene kan hier worden opgebaard tot de dag van de uitvaart. De kamers zijn voor de nabestaanden 24/7 beschikbaar, zonder dat daar eerst een afspraak voor gemaakt hoeft te worden.

Kom met ons in contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de kosten van een begrafenis? Neem dan gerust contact met ons op. Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.