Uitvaartwensen vastleggen boekje

Wilt u een ‘uitvaartwensen vastleggen boekje’ van ons ontvangen? Deze kunt u heel eenvoudig aanvragen via onze website. Door het boekje in te vullen geeft u uw nabestaanden een duidelijk beeld van wat uw uitvaartwensen zijn. De meeste mensen vinden het geen fijn idee om te praten over hun uitvaartwensen. Toch zien wij in onze branche dat dit erg belangrijk is, ook als u nog jong en gezond bent. Het is namelijk nooit te voorspellen wanneer iemand komt te overlijden, en zeker als dit plotseling is kan het soms voor de nabestaanden erg lastig zijn om de uitvaart vorm te geven. Hierover praten met uw omgeving is dus erg belangrijk.

Heeft u nog andere vragen over ons wensenboekje? Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartwensen vastleggen boekje | Van der Spek Uitvaart

U kunt uw uitvaartwensen op papier vastleggen in bijvoorbeeld een codicil of een wilsverklaring. Dit zijn allebei documenten die u zelf kunt opstellen. Uiteraard kunt u helemaal zelf bepalen hoe u uw wensen vastlegt. Dit kan in grote lijnen zijn, maar ook tot in detail. Uitvaartwensen hoeven niet in het testament opgenomen te worden. Hierdoor hoeft het niet iedere keer als u iets wilt wijzigen, door een notaris aangepast te worden.

Invulling geven aan uw eigen uitvaart is geen makkelijke taak. Toch is dit erg waardevol voor uw nabestaanden, maar kan ook rust geven bij u zelf. Uiteraard kunt u uw wensen altijd nog aanpassen en is het niet direct definitief. Wij helpen u graag met het opstellen van uw uitvaartwensen in een wilsverklaring. In een vrijblijvend gesprek leggen we alle aspecten van een uitvaart aan u voor.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over een wilsverklaring? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u verder.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.