UITVAARTONDERNEMER CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer in Capelle aan den IJssel of omgeving? Dan staat Van der Spek Uitvaart voor u klaar. De manier waarop u denkt over het laatste afscheid staat voor onze uitvaartbegeleiders telkens weer centraal. Wij willen dat het afscheid een mooie warme herinnering achterlaat, zodat u er op een mooie manier op terug kunt kijken. Een uiting van respect en liefde, dat is waar het om draait tijdens de uitvaart. Van der Spek Uitvaart is sinds 1888 al een betrouwbare partner in het vak. Vanaf het begint zetten alle uitvaartadviseurs zich elke dag opnieuw in om er een warme en betrokken gebeurtenis van te maken.

Als u vragen heeft over wat er allemaal mogelijk is tijdens een uitvaart, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

UITVAARTONDERNEMER CAPELLE AAN DEN IJSSEL | VAN DER SPEK UITVAART STAAT VOOR U KLAAR

Bij Van der Spek Uitvaart staan uw wensen centraal. Ieder leven is uniek en daarom verdient iedereen ook een unieke uitvaart die bij zijn of haar leven past. Wij zullen er alles aan doen om een uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Om aan uw wensen te kunnen voldoen, bieden wij verschillende diensten onder één dak aan. Zo hebben wij een eigen drukkerij, waar bijvoorbeeld rouwdrukwerk en fotopresentaties ontworpen kunnen worden. Ook beschikken wij over (luxe) cateringopties, verschillende afscheidslocaties en opbaarmogelijkheden.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Mochten er nog vragen bij u binnenkomen omtrent de uitvaart, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag de mogelijkheden en geven de informatie die u nodig heeft. Als u een kostenindicatie zou willen inzien, dan is het mogelijk om deze aan te vragen via onze website. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.