Uitvaartondernemer Bleiswijk

Als u op zoek bent naar een uitvaartondernemer Bleiswijk, staat Van der Spek Uitvaart voor u klaar. Wij nemen u alle praktische zaken uit handen of ondersteunen u wanneer u het prettig vindt om zelf veel te doen. Onze combinatie van expertise, vakmanschap en betrokkenheid maakt dat iedere overledene de uitvaart krijgt die bij hem of haar past. Zo creëren we voor de nabestaanden een dierbare herinnering, wat vaak een positieve invloed heeft op het verwerkingsproces. De wensen van de nabestaanden en de overledene staan bij ons daarom altijd centraal.

Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Uitvaart in Bleiswijk

Al onze uitvaartcentra in de regio Rotterdam zijn voorzien van de modernste faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide catering, moderne multimedia installaties voor beeld en geluid tijdens de plechtigheid en 24-uurskamers. Deze kamers kunnen gebruikt worden om de overledene in op te baren tot aan de dag van de uitvaart. De kamers zijn huiselijk ingericht en kunnen door de nabestaanden op elk gewenst moment worden bezocht, zonder dat er een afspraak voor gemaakt hoeft te worden. Ook kan hier rouwbezoek in ontvangen worden. Vaak is dit een fijne oplossing als een thuisopbaring door praktische redenen niet mogelijk is.

Wij staan voor u klaar

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over een begrafenis of crematie in Bleiswijk? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar. Contact opnemen kan via het formulier op de website, telefonisch via 0104479900 of per mail via info@vanderspekuitvaart.nl. We komen hier dan zo snel mogelijk bij u op terug.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.