Modern uitvaartcentrum in Moordrecht

Als u op zoek bent naar een Uitvaartcentrum in Moordrecht, staat Van der Spek Uitvaart voor u klaar. Ons uitvaartcentrum beschikt over alle moderne faciliteiten, zodat we iedere uitvaart persoonlijk kunnen inrichten. De locatie ligt op de algemene begraafplaats. Mocht er dus gekozen worden voor een begrafenis, dan kan de overledene vanaf het uitvaartcentrum te voet naar de laatste rustplaats gebracht worden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een uitvaart.

Faciliteiten voor een persoonlijke uitvaart

Koffie of thee met een koekje, een geheel verzorgde lunch of een borrel met luxe hapjes? Wij kunnen aan al uw cateringwensen voldoen. Van der Spek Uitvaart verzorgt de catering zelf. Ons personeel heeft veel ervaring en is bekend met de gebruiken bij een uitvaartplechtigheid. Wij hechten veel waarde aan een vriendelijk gezicht en het empathisch vermogen van onze mensen in de horeca.

Bij een persoonlijke uitvaart hoort vaak beeld en geluid. Ons centrum beschikt daarom over een moderne multimedia installatie, zodat muziek en foto’s of video’s goed tot hun recht komen. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van een presentatie, mocht dit gewenst zijn.

Persoonlijke aandacht voorop

De wensen van de overledene en/of de nabestaanden staan bij ons altijd centraal. We willen de uitvaart graag een persoonlijk karakter geven, zodat het voor de nabestaanden een dierbare herinnering wordt. Dit helpt vaak mee in het verwerkingsproces.

Kom met ons in contact

Heeft u nog vragen over een uitvaart in Moordrecht? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder om vorm te geven aan een gedenkwaardig afscheid. Contact opnemen kan via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. We komen hier dan zo snel mogelijk bij u op terug.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.