Uitvaart Zevenhuizen

Onze uitvaartcentra in regio Zevenhuizen zijn van alle gemakken voorzien. Alle voorzieningen die tegenwoordig vanzelfsprekend zijn bij een uitvaart, heeft u hier tot uw beschikking. Met behulp van een schuifwand kan de aula in twee ruimtes opgedeeld worden. Wat uitkomst biedt bij een kleiner gezelschap of wanneer er behoefte is de ruime in twee ruimtes op te delen.

Dat kan zijn wanneer de wens is in de ene ruimte de opbaring plaats te laten vinden en in het andere ruimte een rouwbezoek of condoleance. Het uitvaartcentrum biedt ruimte voor zowel grote als kleinere gezelschappen voor een uitvaart Zevenhuizen. Na de uitvaartplechtigheid wordt de overledene begraven op een begraafplaats naar eigen keuze. Ook is een crematie mogelijk bij het dichtbijgelegen crematorium.

Uitvaart Zevenhuizen, uw wensen staan centraal

Onze ruim opgezette uitvaartcentra in regio Zevenhuizen bieden u een warme ambiance. U beschikt hier over alle faciliteiten die vandaag de dag bij een uitvaart gevraagd worden. Indien u dat wilt verzorgt Van der Spek Uitvaart ook speciale catering arrangementen.

Catering

Van der Spek kan de volledige catering verzorgen, als u dat wenst. Ons cateringpersoneel is opgeleid en ervaren met de gebruiken en protocollen die horen bij een uitvaart. Inlevingsvermogen en gastvrijheid staan bij Van der Spek uitvaart hoog in het vaandel. Er zijn meerdere mogelijkheden op het gebied van de catering. Zo kan er gekozen worden uit een kopje koffie of thee met een koekje, een verzorgde lunch of een borrel met luxe hapjes.

Multimedia

Onze uitvaartcentra in regio Zevenhuizen beschikken over meerdere multimedia-installaties. U kunt bijvoorbeeld een foto voorstelling afspelen op de televisieschermen. Hierbij kunt u denken aan foto’s van uw overleden dierbare of uit zijn of haar leven. Een uitvaart of condoleance krijgt op deze manier meer een persoonlijk karakter. Wanneer u niet instaat bent om zelf een foto presentatie te maken, zijn onze medewerkers van de media-afdeling u graag van dienst.

Ook is muziek vaak een belangrijk onderdeel van de uitvaart. Wij vinden het belangrijk dat de muziek goed tot zijn recht komt. Om die reden is er een goede audio-installatie aanwezig.

Samen zijn

Onze uitvaartcentra beschikken over verschillende familiekamers. Wij begrijpen dat u zich, na het overlijden van een dierbare, in een heftige periode bevindt waarin er veel op u afkomt. Terwijl het juist belangrijk is dat u de tijd neemt om afscheid te nemen van uw overleden dierbare.

Er is de mogelijkheid om de overledene in een familiekamer op te baren. Hierdoor kunt u 24 uur per dag in alle rust bij uw dierbare zijn als u daar behoefte aan heeft. U hoeft geen afspraak te maken voor een bezoek aan de familiekamer.

Bereikbaarheid van onze uitvaartcentra

Onze uitvaartcentra zijn centraal gelegen en goed bereikbaar voor de hele regio.

  • Gratis parkeergelegenheid naast de panden.
  • De panden zijn rolstoeltoegankelijk.

Contact over een uitvaart in Zevenhuizen

Wilt u één van onze uitvaartcentra komen bezichtigen? Dat kan, u bent altijd welkom. Het enige wat wij u vragen is om hiervoor een afspraak te maken. U kunt dit doen door te bellen met 0180 – 311 803 of door het contactformulier in te vullen.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.