Uitvaart wensenlijst

Wilt u een uitvaart wensenlijst maken, voor uzelf of samen met iemand anders? Het vastleggen van de uitvaartwensen is erg belangrijk. Dit geeft rust, zowel bij uzelf als bij uw dierbaren. Ook bespaart het uw dierbaren in een tijd van hectiek en verdriet veel lastige keuzes, waar ze soms moeilijk uit kunnen komen. Ook is het fijn om te weten dat de uitvaart gegaan is zoals de overledene dat had gewild. Het kan soms lastig zijn om over uw eigen uitvaart na te denken, of de uitvaartwensen van een dierbare die binnenkort komt te overlijden vast te leggen. Onze wilsverklaring kan hier bij helpen. Elk aspect van de uitvaart en alles daar omheen komt aan bod, zodat er overal over nagedacht kan worden.

Deze wilsverklaring kunt u eenvoudig via onze website aanvragen, dan wordt deze per post opgestuurd.

Uitvaart wensenlijst opstellen samen met Van der Spek Uitvaart

Als u het lastig vindt om zelf uw wensen op te schrijven, dan kunt u ook onze hulp inschakelen door een gesprek in te plannen. Wij nemen de tijd om met u mee te denken en u te adviseren over uw keuzes. Omdat wij al veel verschillende uitvaarten hebben verzorgd, weten we precies welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Kom met ons in contact

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over onze dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.