Uitvaart Rotterdam

Een uitvaart is veel meer dan een afscheid. Het is een laatste eerbetoon, een dag van troost en een blijvende herinnering. Bij Van der Spek uitvaart staan úw wensen centraal; zowel voor, tijdens als na de uitvaart Rotterdam. Omdat iedereen bijzonder is. Met oog voor detail. En elke uitvaart dus uiterst persoonlijk hoort te zijn. Na de uitvaartplechtigheid wordt de overledene begraven op een begraafplaats naar eigen keuze. Ook is een crematie mogelijk bij het dichtbijgelegen crematorium. Vanwege de centrale ligging zijn onze uitvaartcentra goed bereikbaar. De uitvaartcentra in regio Rotterdam hebben beschikking over een ruime, gratis parkeerplaats. Bovendien is het rolstoel-toegankelijk.

Uitvaart Rotterdam, uw wensen staan centraal

Het uitvaartcentrum in regio Rotterdam heeft een intiem, sfeervol en rustig karakter. Een mooie plek om de uitvaart van uw dierbare te verzorgen. De aula van het uitvaartcentrum kan gebruikt worden voor zowel de uitvaartplechtigheid als de condoleance. Wanneer het gezelschap kleiner is, bestaat de mogelijkheid om de aula hierop aan te passen. In dat geval kan de aula verkleind worden met behulp van schuifwanden. Zo krijgt de uitvaart een intiemer karakter.

Thuis opbaren

Gaat uw voorkeur uit naar een plechtigheid die thuis plaats vindt of op een plek waar uw dierbare vaak kwam? Voor Van der Spek is een uitvaart in Rotterdam geen probleem. Ongeachte de locatie, zullen wij ervoor zorgen dat er aan al uw wensen wordt voldaan.

Nabestaanden

Voor nabestaanden zijn de dagen tussen het overlijden en de uitvaart vaak hectisch. In deze periode is het juist belangrijk om het afscheid van een dierbare in alle rust voor te bereiden. Ons uitvaartcentrum biedt daarom comfortabele familiekamers aan. In de familiekamer kunnen wij de overledene opbaren, zodat u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij uw dierbare kunt zijn. U kunt dus langskomen wanneer u dat wilt, zonder een afspraak te maken.

Catering

Indien gewenst verzorgen wij de gehele catering voor de uitvaart. Gastvriendelijkheid en empathisch vermogen staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom is ons cateringpersoneel goed opgeleid, ervaren en bekend met de gebruiken en protocollen. Het aanbod varieert van een kopje koffie of thee met een koekje tot een geheel verzorgde lunch of een borrel met (luxe) hapjes.

Multimedia

Het Van der Spek uitvaartcentrum in regio Rotterdam is voorzien van een uitstekende multimedia-installatie. U kunt bijvoorbeeld op de aanwezige TV-schermen een fotopresentatie afspelen met foto’s van-, of uit het leven van de overledene. Dit geeft een condoleance of de uitvaartplechtigheid een mooi persoonlijk karakter. Van der Spek heeft een eigen multimedia-afdeling die u bij met maken van een fotopresentatie van dienst kan zijn. Ook is er gedacht aan de kwaliteit van de geluidsinstallatie. Muziek is vaak een belangrijk onderdeel van een afscheidsplechtigheid. Van der Spek vindt het daarom van groot belang dat die muziek geheel tot haar recht komt.

Uitvaartondernemer Rotterdam

Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer in Rotterdam of omgeving? Van der Spek Uitvaart staat dan graag voor u klaar. Van der Spek uitvaart is al sinds 1888 werkzaam als uitvaartbedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een innovatieve en toonaangevende onderneming. Al vijf generaties lang zorgt Van der Spek voor mooiste herinnerbare diensten. Iedereen verdiend het om een respectvol en liefdevol afscheid te kunnen krijgen.

Heeft u nog vragen over Van der Spek Uitvaart? Neem dan gerust contact op met één van onze uitvaartleiders.

Bezichtigen?

Wenst u één van onze uitvaartcentra vooraf te komen bezichtigen? U bent uiteraard van harte welkom. We willen u vragen om hiervoor een afspraak te maken. Dit kan telefonisch: 010 – 447 99 00 of via het contactformulier.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.