Uitvaart Nieuwerkerk aan den IJssel

Bij onze uitvaartcentra in regio Nieuwerkerk aan den IJssel, bieden wij u een rustige en sfeervolle locatie. De uitvaart Nieuwerkerk aan den IJssel van uw geliefde kan hier plaatsvinden, waarbij wij u van alle faciliteiten kunnen voorzien. Mocht er behoefte toe zijn, kan Van der Spek op de dag van de uitvaart u ook van een speciaal catering arrangement voorzien.

Wij staan klaar om de plechtigheid volledig voor u te verzorgen, naar persoonlijke voorkeuren van de nabestaande. Mocht de wens zijn de plechtigheid of de condoleance ergens anders plaats te laten vinden, kan dit in overleg met Van der Spek. Mocht de voorkeur uit gaan naar een meer vertrouwde omgeving, zal de uitvaart in Nieuwerkerk aan den IJssel voor u verzorgd worden.

Uitvaart in Nieuwerkerk aan den IJssel, uw wensen staan centraal

De uitvaart van uw dierbare is een belangrijk moment. Een laatste eerbetoon of een laatste mogelijkheid tot samen zijn, moet dan ook naar wens verlopen. Positieve gedachtes en herinneringen is dan ook wat u aan deze dag wil overhouden. De wensen om ervoor te zorgen dat dit moment van steun, samenzijn en het terugdenken aan de overledene naar behoren verloopt, zullen wij uw wensen tot in de details toepassen. Elke uitvaart behoort persoonlijk te zijn.

Thuis laten opbaren

Heeft u toch liever dat uw geliefde thuis wordt opgebaard, om zo de laatste momenten met de overledene thuis door te brengen? Dan is dit geen probleem.

Persoonlijke voorkeuren

Wilt u de ceremonie liever in een besloten kring laten plaatsvinden, waarbij niet al te veel gasten zijn uitgenodigd? Hiervoor hebben wij aparte ruimtes, waarbij er de mogelijkheid is verhalen, gedachtes, anekdotes of herinneringen over de overledene te delen. Mocht er gebruik gemaakt willen worden van muziek, film- of fotomateriaal, bieden wij hier de benodigdheden voor om dit te kunnen gebruiken.

Herinneringen vastleggen

Wilt u ondanks het verlaten van de overledene, toch een herinnering houden aan de laatste momenten? Wij kunnen voor u de plechtigheid vastleggen. Op deze manier heeft u altijd een mogelijkheid om even terug te kijken naar de laatste momenten met uw dierbare.

Bereikbaarheid

Het begraven van de overledene kan op een begraafplaats nabij het uitvaartcentrum waar de plechtigheid plaats vindt. Deze mooie omgeving levert voldoende mogelijkheden op om een mooie, laatste rustplaats voor uw geliefde te vinden.

Is er voor de overledene gekozen om hem/haar te cremeren, dan zal er na de plechtigheid een kleine rouwstoet vertrekken naar het nabij gelegen crematorium. Hier krijgen de nabestaande de laatste mogelijkheid voor afscheid en kunnen zij het crematieproces bijwonen.

Uitvaartcentrum
Essehof

Kerkhofpad 1
2911 CB Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel: 0180 – 311 803

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.