Uitvaart Moerkapelle

Het uitvaartcentrum in Moerkapelle bevindt zich aan Akkerweg. Voor zowel een uitvaartplechtigheid als een condoleance kan onze aula gebruikt worden. Wij bieden u een rustige en sfeervolle locatie voor een waardige uitvaartplechtigheid. Na de uitvaartplechtigheid wordt de overledene begraven op een begraafplaats naar eigen keuze. Ook is een crematie mogelijk bij het dichtbijgelegen crematorium Schollevaar.

Uitvaart in Moerkapelle laten verzorgen, uw wens staat centraal

De aula van uitvaartcentrum Moerkapelle is geschikt voor een groot gezelschap. Wanneer u zich bevindt in een kleiner gezelschap is het mogelijk door middel van schuifbare wanden de ruimte te verkleinen. Hierdoor krijgt de aula meer een intiem karakter. Wij staan klaar om de plechtigheid volledig voor u te verzorgen, naar persoonlijke voorkeuren van de nabestaande.

Mensen kiezen voor een uitvaart in Moerkapelle door de vele mogelijkheden die er zijn voor opbaring. Heeft u toch liever dat uw geliefde thuis wordt opgebaard, om zo de laatste momenten met de overledene thuis door te brengen? Dan is dit geen probleem.

Thuis laten opbaren

Heeft u liever dat uw dierbare thuis wordt opgebaard? Ook dit moet in de meeste gevallen geen probleem zijn. De condoleance, plechtigheid en bijeenkomst na de uitvaart kunnen voor u thuis verzorgd worden.

Thuis laten opbaren

Heeft u liever dat uw dierbare thuis wordt opgebaard? Ook dit moet in de meeste gevallen geen probleem zijn. De condoleance, plechtigheid en bijeenkomst na de uitvaart kunnen voor u thuis verzorgd worden.

Multimedia

Ons uitvaartcentrum biedt diverse mogelijkheden op het gebied van multimedia. Hierbij kunt u denken aan aanwezige Tv-schermen en een geluidsinstallatie van hoge kwaliteit. U kunt bijvoorbeeld hier gebruik van maken door het tonen van beelden en/of het afspelen van geluidsfragmenten. Zo kunt u zelf een fotopresententatie aanleveren of kunt u dat overlaten aan onze eigen multimedia-afdeling.

Bij een uitvaart is muziek vaak een belangrijk onderdeel. Van der Spek vindt het belangrijk dat de gekozen muziek goed tot zijn recht komt, daarom bieden wij een hoogstaande geluidsinstallatie aan. Door gebruik te maken van de multimedia-installaties kunt u de condoleance of de uitvaart meer persoonlijk maken. De uitvaart van uw dierbare is een belangrijk moment. Een laatste eerbetoon of een laatste mogelijkheid tot samen zijn, moet dan ook naar wens verlopen.

Samen zijn

Het uitvaartcentrum in Moerkapelle beschikt over een familiekamer. Wij begrijpen dat u zich, na het overlijden van een dierbare, in een hectische periode bevindt. Terwijl het juist van belang is dat u de tijd neemt om afscheid te nemen van uw geliefde.

Het is mogelijk om de overledene in de familiekamer op te baren. Hierdoor kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week in alle rust bij uw dierbare zijn wanneer het u schikt. U hoeft geen afspraak te maken voor uw bezoek aan de familiekamer. U hoeft dus ook geen rekening te houden met het controleren van de koelinstallatie.

Bereikbaarheid

Het uitvaartcentrum is centraal gelegen en goed bereikbaar voor de hele regio. Voor het pand kunt u gratis parkeren en elke in- en uitgang is rolstoel-toegankelijk.

Contact

Wilt u het uitvaartcentrum komen bezichtigen? Dat is mogelijk. U bent altijd welkom. Het enige wat wij u vragen is om hiervoor een afspraak te maken. U kunt dit doen door te bellen met 010 – 447 99 00 of door het contactformulier in te vullen.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

010 – 447 99 00

Stuur e-mail