Uitvaart Bergschenhoek

Van der Spek Uitvaart heeft meerdere locaties in Rotterdam en omstreken. Daarom kunnen wij een uitvaart in Bergschenhoek volledig verzorgen. Van der Spek Uitvaart is een familiebedrijf wat al sinds 1888 bestaat. Het is onze overtuiging dat iedereen op een respectvolle en liefdevolle manier afscheid moet kunnen nemen van een overleden dierbare. Daarom zorgen wij er voor dat elk afscheid persoonlijk is en volledig naar wens van de overledene en nabestaanden wordt ingericht. Daarbij bieden wij veel verschillende mogelijkheden.

Kunnen wij u van dienst zijn? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart in Bergschenhoek laten verzorgen door Van der Spek Uitvaart

Onze uitvaartcentra bevinden zich allemaal in de omgeving van Rotterdam en zijn voorzien van alle faciliteiten om een hedendaagse uitvaart op de gewenste manier te kunnen laten verlopen. Zo hebben we bijvoorbeeld de nieuwste multimedia installaties waardoor er muziek en/of beeld gebruikt kan worden en hebben we een eigen drukkerij waar we rouwdrukwerk op maat kunnen maken. Zo kunnen wij een persoonlijke begrafenis of crematie in de regio van Bergschenhoek voor u verzorgen.

Uitgebreide catering

Vandaag de dag speelt eten en drinken vaak een belangrijke rol tijdens een uitvaart. Dit omdat eten en drinken vaak een grote rol speelt in iemands leven en de uitvaart hierdoor persoonlijk wordt. Daarom zijn onze cateringmogelijkheden zeer uitgebreid. Dit gaat van koffie met gebak tot aan een borrel met luxe hapjes.

De wensen van onze klanten staat centraal

Bij Van der Spek Uitvaart vinden we het belangrijk dat elk afscheid volledig naar wens en met de verwachte kwaliteit wordt verzorgd. We doen er alles aan om de nabestaanden een waardevol afscheid te geven, zodat zij hier een dierbare herinnering aan hebben. Regelmatig ontvangen we reviews waaruit blijkt dat dit ook zo wordt ervaren door de klanten.

Neem contact met ons op

Bij vragen staan we uiteraard voor u klaar. Neem contact met ons op via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Wilt u graag geadviseerd worden over alle mogelijkheden? Wij denken met u mee en bekijken samen met u de gewenste opties in uw situatie. Als u een overlijden wilt melden, dan zijn we 24/7 bereikbaar. Wij ontzorgen u volledig en zorgen voor een mooi en waardevol laatste afscheid.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.