Hoeveel kost een uitvaart

Hoeveel kost een uitvaart? Dat is een vraag die misschien in u op komt als u van dichtbij te maken krijgt met een overlijden. De kosten van een uitvaart zijn sterk afhankelijk van de wensen van de overledene en de nabestaanden. Er zijn namelijk veel verschillende keuzes mogelijk die het kostenplaatje kunnen beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan de keuze van het rouwvervoer, begraven of cremeren en waar de overledene wordt opgebaard. Van der Spek Uitvaart kan u in alle aspecten van de uitvaart en de tijd daar omheen ondersteunen en wij bieden voor ieder budget mogelijkheden. Op onze website vind u de tarievenpagina, waar wij een aantal voorbeelden geven van de mogelijke kosten in verschillende situaties. Wilt u meer informatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoeveel kost een uitvaart | Van der Spek uitvaart ontzorgt u volledig

Wat de uitvaartwensen ook zijn, wij zorgen er voor dat de uitvaart volledig naar wens wordt ingericht. Onze uitvaartcentra in Rotterdam en omgeving beschikken over alle faciliteiten om een moderne uitvaart te kunnen verzorgen. Zo hebben we goede multimedia installaties en uitgebreide opties voor de catering.

Daarnaast hebben wij ook familiekamers. In deze kamer kan uw overleden dierbare de dagen voor de uitvaart opgebaard worden. Deze kamers zijn huiselijk ingericht en kunnen 24/7 bezocht worden. U krijgt een eigen sleutel waardoor u op elk gewenst moment kunt komen en gaan. Dit is een fijne optie als u bijvoorbeeld thuis niet genoeg ruimte heeft of als u het niet fijn vind dat de familieleden allemaal thuis langs komen vloer komen om afscheid te nemen.

Uw wensen staan centraal

Uiteraard is het ons belangrijkste doel om de nabestaanden een mooi laatste afscheid te kunnen geven. Daarom staan uw wensen hierin centraal en bieden wij de nodige faciliteiten om deze wensen te kunnen vervullen. Het is mooi om te zien dat dit vaak ook zo wordt ervaren door onze klanten. Doormiddel van ons reviewsysteem kunnen de nabestaanden hun ervaringen over de uitvaart delen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.