Hoeveel kost een gemiddelde begrafenis

Hoeveel kost een gemiddelde begrafenis? Die vraagt komt misschien wel eens in u op, omdat u helaas van dichtbij te maken heeft met een sterfgeval of met iemand die binnenkort gaat overlijden. De kosten voor een begrafenis zijn sterk afhankelijk van de wensen. Gemiddeld kost een uitvaart rond de €7.500,-. Over het algemeen zijn begrafenissen wat duurder dan crematies, dit heeft te maken met de grafkosten en grafrechten die er bij komen. Op onze website hebben wij een tarievenpagina gemaakt met een aantal rekenvoorbeelden om een beter beeld te geven van de mogelijke kosten in verschillende situaties.

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.

Hoeveel kost een gemiddelde begrafenis bij Van der Spek Uitvaart?

Van der Spek Uitvaart biedt mogelijkheden voor elk budget. Wat de kosten zullen zijn, heeft te maken met de keuzes die de nabestaanden voor de uitvaart maken. Zo zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om de plaats van opbaring, de catering op de uitvaart zelf, de kist en het rouwvervoer. Uiteraard denken wij met u mee en geven we advies waar nodig.

Bij ons staat een goede klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om elke uitvaart volledig naar wens te verzorgen, zodat de nabestaanden hier een dierbare herinnering aan overhouden. Een waardevol afscheid heeft vaak namelijk een positieve invloed op het rouwproces.

Neem contact op

Van der Spek Uitvaart helpt u verder bij alles omtrent de uitvaart. Als u nog vragen heeft, kunt u uiteraard contact opnemen. Dit kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Ook is het mogelijk om direct via de website een offerte aan te vragen zodat u weet waar u qua kosten aan moet denken.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.