Crematorium in Rotterdam

Bent u op zoek naar een crematorium Rotterdam? Van der Spek Uitvaart heeft verschillende uitvaartcentra in de regio Rotterdam, waarbij er ook gebruik gemaakt kan worden van de crematoria. Wij staan voor u klaar om de uitvaart van A tot Z te verzorgen, zodat u zelf de tijd heeft om in alle rust afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Dit is namelijk het allerbelangrijkste. Onze uitvaartbegeleiders hebben jarenlange ervaring en kunnen u zo op de juiste manier van dienst zijn. Wat uw wensen en de wensen van de overledene ook zijn, wij zorgen er voor dat het afscheid persoonlijk wordt. Zo hopen we een dierbare herinnering te creëren.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Crematorium in Rotterdam | Van der Spek Uitvaart helpt u verder

Er wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen voor een crematie dan voor een begrafenis. Dit komt doordat er bij een begrafenis nog verschillende kosten komen kijken waardoor u soms duurder uit bent. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor grafrechten en het grafmonument. Als u heeft gekozen voor een crematie wordt deze vaak op de dag van de afscheidsdienst uitgevoerd. Het cremeren zelf zal plaatsvinden in het crematorium. Een maand na de crematie kan  de as van de overledene opgehaald worden. Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden met betrekking tot de asbestemming. Wij kunnen u hier meer over vertellen als u hier behoefte aan heeft.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Dit kan op telefoonnummer 010 – 447 99 00.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.