Crematorium in Capelle aan den IJssel

Van der Spek Uitvaart heeft verschillende uitvaartcentra en crematoria waar wij gebruik van kunnen maken. Zo kunt u bij ons ook terecht als het gaat om een crematorium in Capelle aan den IJssel. Hoe denkt u over het laatste afscheid? Deze vraag staat voor familiebedrijf Van der Spek steeds weer centraal. Een uitvaart is een uiting van respect en liefde voor degene die is overleden. Het is een uiterst persoonlijke gebeurtenis, daarom geven wij overledenen en nabestaanden de tijd en aandacht die ze verdienen, zodat ondanks het verdriet, de uitvaart als een warme en mooie herinnering achterblijft. Klanttevredenheid staat bij ons dan ook altijd centraal.

Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Crematorium in Capelle aan den IJssel | Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar

Wij vinden het erg belangrijk dat u als nabestaande de kostbare tijd voor de uitvaart nog zoveel mogelijk bij uw overleden geliefde kan zijn. Daarom nemen wij het regelen van de praktische zaken graag voor u uit handen. Uiteraard kunt u dit ook (deels) zelf doen, hierin denken we met u mee.

Bij het regelen van een uitvaart komen ontzettend veel keuzes kijken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen waar u de overledene wilt laten opbaren. Dit kan thuis, maar ook in één van onze 24-uurskamers. Deze kamers zijn 24/7 beschikbaar tot aan de dag van de uitvaart. De kamers zijn huiselijk ingericht en geschikt om in alle rust afscheid te kunnen nemen van uw dierbare. Ook kunt u hier andere familieleden en vrienden uitnodigen om afscheid te komen nemen.

Kom met ons in contact

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of wilt u meer informatie ontvangen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder. Contact opnemen kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.